Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/08/14

Bojesens restaurant i Operaen

Bojesens restaurant i Operaen

Ekvipagemestervej 10
1438 København K

Åbningstider

Restauranten og cafeen er åbne fra kl. 17 på forestillingsaftener. Køkkenet lukker ved forestillingsstart. Kun menuer.

Kontakt

33 69 66 19
 

Køkkentype

Dansk - nyt

Måltider

Middag

Atmosfære

Udsigt

 

 

 

  • Foto: Bjarke Ørsted Foto: Bjarke Ørsted
  • De tre første af den op til syv retters store menu, hvor de sidste to retter kan spises i pausen mellem forestillingerne. Foto: Else BjørnDe tre første af den op til syv retters store menu, hvor de sidste to retter kan spises i pausen mellem forestillingerne.
  • Udsigten er bedst, hvis man i Operaens restaurant sidder som her på 4. sal i anden og ikke helt ude ved vinduet, hvor et gelænder skygger for en del af den gode udsigt. Foto: Else BjørnUdsigten er bedst, hvis man i Operaens restaurant sidder som her på 4. sal i anden og ikke helt ude ved vinduet, hvor et gelænder skygger for en del af den gode udsigt.
Kokken Rasmus Bo Bojesens firma har overtaget driften af operaens restaurant. Før forestillinger kan du spise en delikat menu, mens du nyder udsigten over byen og havneløbet.

I stueetagen ligger en cafe, der sælger sandwich og på 3. og 4.sal en restaurant med plads til mange gæster.

Hele molevitten er indtil 2010 blevet drevet af far og søn med efternavnet Vøttrup, som også havde den nu lukkede Divan 2 i Tivoli, men fra i september 2010 overtog restauratør Rasmus Bo Bojesen forpagtningen af restauranten.

Maden er nordisk inspireret, og den bliver serveret på bakker i små anretninger, der ikke er tungere, end at du er i god form til forestillingen bagefter. Personalet er venligt og har styr på logistikken, så du kan læne dig tilbage og nyde måltiden. Bestiller du syv retter, kan du spise de sidste to i pausen, hvor de står klar på dit bord, som så er dækket på ny. Regningen betaler du inden 1. akt.

Operaens restaurant og cafe er kun åbent i forbindelse med forestillinger eller selskaber, du skal have en billet til aftenes forestilling for at kunne reservere bord. Reservationen skal ske senest halvanden time inden forestillingens start. Desuden serveres her kun menuer.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.