Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/10/07

Bodega

Bodega

Kapelvej 1
2200 København N

Åbningstider

Man-tor: 08-00
Fre: 08-03
Lør: 10-03
Søn: 10-21 (Køkkenet lukker 20:00 søndag)

Man-lør lukker køkkenet 21:00.

Kontakt

35 39 07 07
 

Køkkentype

Andre

Burger

Cafekøkken

Moderne europæisk

Måltider

Brunch

Frokost

Middag

Morgenmad

Søndagsfrokost

Søndagsmiddag

Atmosfære

Klassikere

 

 

 

  • Foto: Ikke oplyst

Tre tidligere stamgæster, fra dengang cafeen åbnede under navnet Barstarten, driver i dag spisested, cafe og bar med lounge på Kapelvej lige om hjørnet fra Nørrebrogade.

Om sommeren kan du her ved Assistens Kirkegård finde sol fra tidligt om eftermiddagen til hen på aftenen, hvilket gør Bodega til en perfekt location for en fyraftensbajer.

Maden
Brunch fås i weekenden, og er du blot til en hurtigr gang røræg og bacon , kan det også lade sig gøre. På frokostkortet er caféklassikere som sandwich og salater. Om aftenen kan du udover det sædvanlig caferetter, vælge mellem en aftenret eller 2-4 retters menu.

Øl, vin og cocktails
Fadølsanlægget har fire haner, og vinkortet tæller fire hvide og fire røde, hvoraf to hvide, to røde og en cava fås per glas. Priserne på både vin og cocktails er overkommelige.

Når aftensmaden er ryddet af bordet, bliver cocktailshakeren fundet frem, og i weekenden vender en dj plader.

Historien
Efter adskillige år med skiftende ejere, skiftede Barstarten navn til The Italian Job, men nåede aldrig at åbne, hvorefter Mikael Christensen, Rikke Bering og Noi Kreutzfeldt overtog lokalerne og åbnede i maj 2006. De har alle før arbejdet på Nørrebro Bryghus. Noi er kokkeuddannet og har bl.a. været på Sletten Kro, Frontpage og Le Sommelier.

 

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.