Omtale
Berlingske anmeldelse
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 20/01/17

BOB - BioMio Organic Bistro

BOB - BioMio Organic Bistro

Halmtorvet 19
1700 København V

Åbningstider

Se hjemmesiden

Kontakt

33 31 20 00
 

Måltider

Brunch

Frokost

Middag

Søndagsfrokost

Søndagsmiddag

Køkkentype

Burger

Fisk og Skaldyr

Moderne europæisk

Sandwich

Vegetar

 

 

 

  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
Det grønne folkekøkken i Kødbyen.

Bag panoramavinduerne i Halmtorvets legendariske Boschbygning ligger Danmarks største økologiske spisehus; Vesterbros 'folkekøkken' BOB - BioMio Organic Bistro - tidligere bare kendt som BioMio.

BOB er én af de få 100% certificerede økologiske spisesteder i København og det er altså økologisk fra inderst til yderst. Når de serverer cocktails, vin, øl, sodavand, saft og kaffe er det altid økologisk eller biodynamisk.

Foto: PR

Her sidder gæsterne side om side på højstole ved langborde, stemningen er afslappet i bedste Vesterbrostil, og maden i den sundeste ende af kalorieskalaen. BioMio satser nemlig på grøntsager, økologi og gode vitaminer - uden at være fanatiske. For selv om spisehuset gør en dyd ud af at servere grøntsager på alskens måder, så ér der også plads til masser af kød på menukortet. Og også plads til syndige desserter.

Dyrevelfærd er vigtigt herinde og kokkene vil kunlave mad med god samvittighed. BOB er ikke en helserestaurant, men bruger både smør og sukker, når de laver god og velsmagende mad i moderne bistro-stil.

Foto: PR

Økologisk på alle måder

Det er forbudt at kalde sig økologisk, hvis man ikke har certifikat på, at alt hvad man bruger - fra toiletpapir til stjerneanis - er økologisk. Det har BOB - BioMio Organic Bistro. Altså Fødevarestyrelsens øko-certifikat. Det har de haft siden åbningen i 2009 og har derfor ret til ikke blot at kalde sig økologiske, men også sætte det røde øko-mærke i vinduet ved siden af smiley-rapporten.

Foto: PR

BOB - BioMio Organic Bistro har desuden status af at være en grøn café og KLIMA restaurant under Københavns Miljø Netværk.

 

Brugeromtale
Oprettet af: BioMio 27. okt 2011

BioMio er Danmarks største økologiske spisehus. Og vi har også lavet plads til omtanke. Vores mål er, at servere økologisk, sund og smagfuld mad til fair priser i en rar, hiv-stikket-ud-lignende atmosfære. Oveni forsøger vi at holde en sund og omsorgsfuld tråd i alt fra mad til tøj, interiør, logistik, energi og affald. Ikke for at være hellige men snarere fordi vi er bevidste, det giver god mening og føles og smager godt. BioMio er bygget op omkring en holistisk tankegang. Der er ikke gået ølejr i den, men vi tænker økologi og bæredygtighed ind i alle led, når det er muligt. Og vi har en ganske gammeldags opfattelse af at mad smager godt, når både råvaren og kokken er frisk.

BioMio er ofte vært for forskellige arrangementer. Store som små. Nogle dage finder en mødregruppe vej herind. Vi har forretningsmøder herinde på daglig basis. Andelsforeninger afholder generalforsamlinger her. Vi har sågar været vært for bryllupper og barnedåb. Julefrokoster, påskefrokoster, re-unions, Fit Night, tøse-hygge og herre-loger er også at finde på vores CV. Og vi elsker det! Skal du ha’ arrangeret noget? Bare spørg os. For os er det fantastisk at kunne rumme så mange forskellige grupper, arrangementer og mennesker. Det skaber en hel unik dynamik og en bred vifte af gæster. Sådan skal det være – bæredygtig mangfoldighed!

Indrømmet. Vi er nørdede. Og vi kan lide det. Vi kan lide tingene er gennemførte, og der er en rød tråd. Vi bliver dog aldrig fanatiske eller hellige, og vi mener, at der skal være plads til både det sunde, det syndige og det skønne. Bare det er med en god smag i munden

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester