Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 17/01/13

Bliv opvartet af Danmarks mest kendte kokke

  • Kendte kokke på Søllerød kro. Michel Michaud og Francis Cardenau i køkkenet. Foto: Liselotte SabroeKendte kokke på Søllerød kro. Michel Michaud og Francis Cardenau i køkkenet. Foto: Liselotte Sabroe
Thomas Rode, Jakob de Neergaard og Francis Cardenau er blot nogle af de mange kokke, der serverer mad til overdådig middag.

Lad os ikke håbe, at det gamle ordsprog 'For mange kokke fordærver maden' passer. For så er der en ren katastrofe under opsejling til ti års jubilæumsmiddagen for Fonden til fremme af Dansk Gastronomi.

Hvis du ikke har hørt om den fond før, så er deres mission sådan set meget enkel. I deres første paragraf står der:

'Fonden har til formål at fremme dansk gastronomi ved at yde støtte til kokkes videreuddannelse, således at de kan være med til at tilføre dansk kokkekunst nye ideer og derigennem være med til at fastholde og højne dansk gastronomis internationale niveau".

Men det kræver selvsagt lidt økonomiske midler, og til det formål løber der en fundraisingmiddag af stablen d. 17. januar på Hotel Frederiksminde i Præstø.

Fordi middagen er et 10-års jubilæum, vil dette års fundraisingarrangement være en festlig hyldest til prismodtagerne af Kokkenes Kok igennem de sidste 10 år, hvilket betyder, der bliver massivt fremmøde af høje hatte.

"Der er plads til 70 gæster, og der er næsten også 70 kokke dernede, som hjælper til med at lave mad, og servere og hygge om gæsterne, så det er faktisk helt vildt", forklarer Francis Cardenau fra Le Sommelier, som selv står for en osteservering.

Syv retter bliver der serveret, og hvert medlem fra fonden står for en ret, inden det danske konditorlandshold rykker ind med petit fours.

Alle medvirkende arbejder gratis for den gode sag og støttes af en række sponsorer. Overskuddet fra arrangementet går ubeskåret til fondens aktiviteter.

Hvad: Fonden til fremme af Dansk Gastronomis 10 års jubilæum
Hvor: Hotel Frederiksminde, Klosternakken 8, Præstø
Hvornår: Torsdag den 17. januar 2013 kl 18.00
Hvor meget: 1.995 kr. pr. couvert
Hvordan: Læs mere her

Skriv en kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Kommentarer

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: AOK.dk
Byliv | 08/04/14

Hvem skal nomineres til Byens Bedste 2014?

Årets kategorier ligger klar, men hvem fortjener en nominering? Giv dit bud, og vind fede præmier.

AOK Tjenester