Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 17/12/13

Blågårdsgade favorit lukker

  • Foto: Ikke oplyst Foto:

Kristian Bust har trukket stikket, men har fået dyrebar erfaring og vender stærkt tilbage.

Blågårdsgade 3 er blevet en cafe fattigere. Siden september har der været sat et 'under ombygning' i vinduet på den populære café og diner Bust. Men ombygningen viste sig at være en lukning.

Læs mere: Fynsk succes-øl får bar på Vesterbro

"Jeg satte sedlen i vinduet for ikke at blive bestormet med henvendelser og i fred og ro kunne afvikle forretningen ordentligt. Men nu er det officielt, Bust er lukket," fortæller indehaver Kristian Bust.

Bust kørte med både frokost og aftensmad, kaffe og cocktail, inde- og udeservering og tiltrak sig hurtigt, med sin afslappede facon, mange glade stamkunder i det mangfoldige område på Blågårdsgade med Props og Harbo Bar som nogen af de nærmeste.

Læs mere: Ny cocktailbar byder på Great Gatsby-stemning

"Det blev simpelthen for meget af det gode, og jeg skal lige trække vejret. Bust kørte egentlig rigtig fint, der var masser af gæster, men det var også lige til kanten hele tiden. Bust var min første biks, og jeg har nu lært af fejlene. Nu skal jeg lige tilbage til at være mig selv og skal falde lidt ned. Men det betyder også, at der nu er tid til at lave alle de sjove ting, der ikke var tid til det sidste halvandet år. Roskilde Festivalen stod på nakken af mig sidste år, for at få mig derned og lave mad, ligesom Copenhagen Cooking og alle de andre fester nu kan komme i spil. Der er ikke noget konkret endnu, men jeg kommer tilbage," lover Kristian Bust.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester