Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 30/06/16

Blaabjerg & Madsen

Blaabjerg & Madsen

Godthåbsvej 54
2000 Frederiksberg

Åbningstider

Mandag-Fredag 10:00-20:00
Lørdag og Søndag 12:00-20:00

Kontakt

60484254
 

Køkkentype

Burger

Fastfood

Vegetar

Måltider

Frokost

kage

Middag

Søndagsfrokost

Atmosfære

Hyggeligt

Moderne

Romantisk

Trendy

 

 

 

  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  12  
På Godthåbsvej 54, er der i slutningen af 2015 åbnet en ny Burger og Juice café.

Blaabjerg & Madsen laver burgere, SlowJuice og kaffe i en hyggelig stemning.
Stort set alle caféens produkter laves friskt i caféen. De forsøger at undgå E-numre og skaber dermed et ærligt og gennemsigtigt produkt, der adskiller sig fra mange caféer og burgerbarer, hvor indholdet er mere eller mindre færdigproduceret af andre.

Et eksempel er deres mayonnaiser, som de rører dagligt i caféen og som dermed opnår en helt frisk og god smag, hvor der ikke er et eneste tilsætningsstof med.

Samme tilgang har de til burgere, som igen baseres på friskbagte boller, grønt og kød. Til juicerne bruger de slowjuicere for at sikre, at enzymer og vitaminer ikke bliver ødelagt i processen og alt i juicerne er baseret på frisk frugt og grønt (Primært danske æbler, gulerødder og økologisk ingefær), der vaskes og skæres i cafeen.

Det lyder dyrt? Men er det ikke. Et meget målrettet og enkelt koncept gør at priserne holdes nede. Du kan få en burger med pomfritter (der naturligvis er baseret på håndskårne, danske kartofler, der er friteret af flere omgange) fra 70 kr. til frokost på hverdage og 90 kr. om aftenen og i weekenden.

Foto: PR

Caféen ejes og drives af Dorthe Blaabjerg Madsen, der har en fortid som Business Intelligence konsulent.

Motivationen for hende er, at skabe en café og nogle produkter, hvor man også ved, hvad der er i og uden at man skal betale "gourmetpriser".

McDonalds, Burger King og andre fast food restauranter fylder burgerboller med tilsætningsstoffer, så de kan holde sig i flere uger. Det er ikke godt nok. I den anden ende, er der ikke noget i vejen med Meyer's Deli, men hvis en burger skal koste 150 kr, så er det ikke et alternativ til hverdagsmad. Der skal være et alternativ til penge de fleste kan betale.

Brugeromtale
Oprettet af: Jan Peter Madsen 11. jan 2016
Senest redigeret af Jan Peter Madsen 11. mar 2016

Blaabjerg & Madsen er en burger- og slowjuicecafé, hvor du kan få kvalitetsburger, slowjuice og kaffe. Alt laves fra bunden af gode råvarer uden E'er.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.