Omtale
Berlingske anmeldelse
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 28/04/14

Bistro Royal - Kongens Nytorv

  • En af byens bedste adresser - nabo til Kongens Nytorv, Gothersgade og Hotel d'Angleterre. Foto: Rasmus Kramer SchouEn af byens bedste adresser - nabo til Kongens Nytorv, Gothersgade og Hotel d'Angleterre. Foto: Rasmus Kramer Schou
Bistro Royal er Madklubbens måske bedste bud på en elegant men prisvenlig madoplevelse i Indre By.

Hos Bistro Royal serveres træfsikre retter fra det franske og danske køkken i herskabelige, højloftede lokaler med udsigt til Kongens Nytorv. Indretningen trækker på elementer fra den klassiske pariserbistro tilsat et let og elegant skandinavisk udtryk med lyse træmøbler og høje, hvidmalede paneler.

Ordet ”bistro” stammer oprindeligt fra det russiske ”bystro”, hvilket betyder ”hurtigt”. Det passer fint til klientellet, som ofte lægger vejen forbi under shoppeturen, inden en smuk aften i Det Kongelige Teater eller som en del af familieudflugten til Kongens København.

I køkkenet praktiseres hastværk uden lastværk, og der anvendes ofte eksklusive ingredienser, som dog ikke rykker ved de sympatiske priser.  Når regningen lander på bordet, har du spist godt og rigeligt uden at behøve at ringe og sige undskyld til din bankrådgiver.

Frokostkortet består af en gavmild håndfuld bistroklassikere som salater, burger, steak og sandwiches. Til aften skrues der op for de gastronomiske armbevægelser med et lille udvalg af forretter, som skifter fra dag til dag. De danner optakten til hovedretterne, som byder på masser af kød, fisk og skaldyr (ofte tilsat fritter og bearnaise).

Bistro Royal har plads til små 200 gæster, og lokalerne rummer på alt fra en spisebar til sofabåse med udsigt over pladsen, samt større og mindre selskabslokaler. Når vejret arter sig, kan du nyde frokosten eller middagen under åben himmel på første fortovsparket lige ud til Kongens Nytorv.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.