Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/10/07

Bindia på H.C. Ørstedsvej

  • Foto: PR Foto: Ikke oplystFoto: PR
Den indiske restaurant Bindia fik sin første take away-filial i 2006 på H.C. Ørstedsvej.

Den indiske restaurant B'indias første take away-søster ligger på H.C. Ørsteds Vej tæt på Rosenørns Allé overfor Fuglevangsvej.

Indisk mad og fedtfattig kost lyder som to uforenelige størrelser, men ikke desto mindre bestræber B'india sig på at fremstille sine retter så sunde som muligt. F.eks. er ingen af retterne friturestegte.

Menukortet i B'indias take away på H.C. Ørtedsvej er anderledes, end du måske kender det fra restauranten på Blegdamsvej, men har dog foruden en håndfuld forretter stadig de fleste af de mest kendte retter på menuen.

  • Butter chicken
  • Lam i spinat
  • Dagens dal (linser i karry)


Du bestiller enten dampede ris eller brød til. De fås i to versioner: paratha og roti, som begge er ugærede grahamsmelfladbrød, det første sødet med mandelsmør. I Indien bestiller man også en raita, som er yoghurt med agurk, tomat og krydderurter.

Enhver indiensfarer vil næsten vil få akut længsel mod sundowns over det Indiske Ocean, når han får øje på King Fisher-øllene i køleskabet, men du kan selvfølgelig også få mango lassi. Eller prøv en saftevand lavet på sandalwood eller kardemomme. Kræver den søde tand sit, har du tre desserter at vælge imellem.

Foruden de varmer retter, kan du også købe køleskabskold mad, som du selv kan varme hjemme.

B'indias emballage ser lækker ud, men er kan ikke holde varmen på en frostkold dag tværs gennem byen, så skal du langt, skal du regne med at maden skal lunes, når du når frem.

B'india take away åbnede i oktober 2006. Find flere Bindia-filialer her.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.