Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 31/05/10

Big Apple

  • Fra juice og sandwich-baren Big Apple Foto: Else BjørnFra juice og sandwich-baren Big Apple Foto: Else Bjørn
Hos Big Apple overfor Kongens Have kan du få friskpressede juicer, sandwich, kaffe og brød. Spis i baren eller tag maden med dig.

Big Apple står der på vinduerne i Kronprinsessegade 2 overfor Kongens Have tæt på den indgang, som er nærmest Gothersgade og Chr. IX's Gade. Her har Christian Kromann, som er søn af ægteparret Annette og Hans Kromann, som i over 20 år har haft bagerforretningen St. Taffelbay på Strandvejen i Hellerup, sammen med et par venner åbnet en juicebar, hvor du vil kunne købe sandwich, friskpresset juice, kaffe, croissanter, boller og kager til at tage med i parken eller på kontoret, eller spise i cafeen.

Modsat byens mange andre take away cafeer har Big Appel også en toilet til butikkens kunder og cafeens gæster.

Big Apples sandwich minder til forveksling om dem, man kender fra Joe and The Juice, hvis nærmeste filialer ligger i modebutikken Rue Verte i Grønnegade og i Sværtegade i Berlingske-karreen. De er lavet af flade, firkantede brød (hos Big Apple kan du vælge mellem lyst eller mørkt brød), der er ristet og fyldt med for eksempel serrano-skinke, mozzarella, avocado eller tun-mousse.

"Modsat mange andre juicebarer, som køber frosset brød fra f.eks. Schulstad, får vi hver dag frisk brød til vores sandwich, siger Christian Kromann, der selv har arbejdet tre år i Joe and The Juice.

Udvalget af juicer er lidt større, end hos Joe and The Juice. Hvis du Joes juicer er lidt for søde for din smag, så prøv en Heart Beet af rødbede, citron og æble.

Hellerup-brød
Brødet og bagværket kommer fra konditoriet St. Taffelbay i Hellerup. 

Den gode kaffe
Kaffen kommer fra The Coffee Collective i Jægersborggade. Vil du gøre Big Apple kunsten efter derhjemme, er det Espresso-blandingen, du skal købe, hvis du kommer forbi Jægersborggade.

Nabokaffe
Big Apple konkurrerer om de sandwichsulte og kaffetørstige Kongens Have-gæster med Meyers Deli, der flyttede ind i en af pavillonerne i Kongens Have i 2008 og Lottes Sandwich, som åbnede i Kronprinsessegade i 2005.


Læs mere

Se, hvad der er i pavillonerne i Kongens Have

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.