Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 31/05/10

Big Apple

Big Apple

Kronprinsessegade 2
1306 København K

Åbningstider

man-fre 09-17
lør 10-17
søn 11-17

SOMMERLUKKETID - når solen går ned
 

Køkkentype

Cafekøkken

Juicebar

Måltider

Frokost

Morgenmad

 

 

 

  • Fra juice og sandwich-baren Big Apple Foto: Else BjørnFra juice og sandwich-baren Big Apple Foto: Else Bjørn
Hos Big Apple overfor Kongens Have kan du få friskpressede juicer, sandwich, kaffe og brød. Spis i baren eller tag maden med dig.

Big Apple står der på vinduerne i Kronprinsessegade 2 overfor Kongens Have tæt på den indgang, som er nærmest Gothersgade og Chr. IX's Gade. Her har Christian Kromann, som er søn af ægteparret Annette og Hans Kromann, som i over 20 år har haft bagerforretningen St. Taffelbay på Strandvejen i Hellerup, sammen med et par venner åbnet en juicebar, hvor du vil kunne købe sandwich, friskpresset juice, kaffe, croissanter, boller og kager til at tage med i parken eller på kontoret, eller spise i cafeen.

Modsat byens mange andre take away cafeer har Big Appel også en toilet til butikkens kunder og cafeens gæster.

Big Apples sandwich minder til forveksling om dem, man kender fra Joe and The Juice, hvis nærmeste filialer ligger i modebutikken Rue Verte i Grønnegade og i Sværtegade i Berlingske-karreen. De er lavet af flade, firkantede brød (hos Big Apple kan du vælge mellem lyst eller mørkt brød), der er ristet og fyldt med for eksempel serrano-skinke, mozzarella, avocado eller tun-mousse.

"Modsat mange andre juicebarer, som køber frosset brød fra f.eks. Schulstad, får vi hver dag frisk brød til vores sandwich, siger Christian Kromann, der selv har arbejdet tre år i Joe and The Juice.

Udvalget af juicer er lidt større, end hos Joe and The Juice. Hvis du Joes juicer er lidt for søde for din smag, så prøv en Heart Beet af rødbede, citron og æble.

Hellerup-brød
Brødet og bagværket kommer fra konditoriet St. Taffelbay i Hellerup. 

Den gode kaffe
Kaffen kommer fra The Coffee Collective i Jægersborggade. Vil du gøre Big Apple kunsten efter derhjemme, er det Espresso-blandingen, du skal købe, hvis du kommer forbi Jægersborggade.

Nabokaffe
Big Apple konkurrerer om de sandwichsulte og kaffetørstige Kongens Have-gæster med Meyers Deli, der flyttede ind i en af pavillonerne i Kongens Have i 2008 og Lottes Sandwich, som åbnede i Kronprinsessegade i 2005.


Læs mere

Se, hvad der er i pavillonerne i Kongens Have

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

Forfærdelig service

Har også prøvet at de skiftede jordbær ud med hindbær, uden at sige noget, hvilket resulterede i, at en af vores kollegere måtte en tur på skadestuen.
En anden gang, hvor vi ville bestille ca 15 juice, så fik vi af vide, at der ville gå en 20 min, hvilket var helt fint. Vi ventede udenfor i det gode vejr, men da vi så kom tilbage igen efter ca 25 min, så havde de ikke engang startet på vores juice! Fordi der bare kom så mange andre kunder! Og vi var ikke kunder??
Vi bruger dem aldrig mere nu, selvom vi har kunder på besøg. Istedet for, så er vi begyndt at bruge palæo, som har ufattelig gode juice og hvor det er muligt at ringe til dem og bestille i forvejen. Og, meget bedre service!

 

Dårlig service

Hos Big Apple får man...
...betjening af alt for smarte og arrogante medarbejdere
...ikke nødvendigvis hvad man har bestilt (Jeg bestilte en juice med jordbær, men jeg kunne tydeligt smage at der var hindbær i - godt jeg ikke er allergisk)
...det man har bestilte meget lang tid efter aftalt tid.
...den dårligste service jeg nogensinde har oplevet

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester