Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/10/07

Bibi's Diner

Bibi's Diner

Rosengården 14
1174 København K

Åbningstider

Dagligt: 11:00-21:00

Kontakt

33 91 76 17
 

Diverse

AOK anbefaler

Køkkentype

Cafekøkken

Mellemøstligt

Måltider

Frokost

Middag

 

 

 

Bibi er libaneser af herkomst, og det bærer menukortet i det lille cafe-agtige lokale med udsigt gennem de store glasruder til gågade-livet udenfor i Rosengården mellem Fiolstræde og Kultorvet i allerhøjeste grad præg af.
Begrebet 'diner' betyder ikke helt det samme i Danmark som i dets hjemland USA, hvor diner først og fremmest er ensbetydende med burgere, sandwiches og salater. Og godt det samme, for selv om Bibi's Diner i gågaden Rosengården (mellem Fiolstræde og Kultorvet) både har salater og sandwicher på kortet, så er det af en helt anden slags og karat.

Bibi's har sit navn efter den første ejer, som var libaneser af herkomst, og det bærer menukortet i det lille cafe-agtige lokale med udsigt gennem de store glasruder til gågade-livet udenfor i allerhøjeste grad stadig præg af. Det delikate libanesiske køkken er en blanding af indflydelser fra de fleste af dets nabolande i den østlige del af Middelhavet, med både græske, tyrkiske, ægyptiske retter. Og det vil sige alt fra tzatziki, dolmades, aubergine purée, falafel vegetarboller, hommus og chili con carne til kylling shawarma og shish kebab.

Som den uhøjtidelige stemning i det lille lokale med flisegulv, små metalliske cafeborde og stole og det lille åbne køkken bag glasdisken også antyder, så er det ikke det store restaurant-ridt man skal forvente her, men snarere en hurtig omgang, veltillavet og velsmagende cafe-mad. Der ikke mindst skiller sig ud fra sine mange artsfæller på grund af de hjemmebagte pitabrød og kæmpe sandwicher. Og rigtig gode falafelboller.

Om sommeren kan man også sidde udenfor under den grønne baldakin.


Læs Alt Om Restauranter i København.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.