Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/10/07

Bibendum

Bibendum

Nansensgade 45
1366 København K

Åbningstider

Man-lør 16:00-24:00 , Søndag lukket, Køkkenet er åbent 18:00-22:00
I julen: Lukket den 24.dec til 2. januar begge dage inklusiv.
Sommer lukket frem til 13. juli 2009.

Kontakt

33 33 07 74
 

Diverse

AOK anbefaler

Køkkentype

Cafekøkken

Måltider

Middag

Atmosfære

Romantisk

 

 

 

  • bibendum Foto: Else Bjørnbibendum Foto: Else Bjørn
Afslappet stemning og vinbarer var førhen normalt ikke to ord, man forbandt med hinanden. Men i den rustikke Bibendum, hvor du om sommeren kan opleve sommelieren gå rundt i shorts, går begreberne fint i spænd.
Afslappet stemning og vinbarer er normalt ikke to ord, man forbinder med hinanden. Men i den rustikke Bibendum, hvor du om sommeren kan opleve sommelieren gå rundt i shorts, går begreberne fint i spænd. Efter Bibendum har fået aircondition, er der dog blevet længere mellem vintjenere i shorts.

Bibendum er på én gang bohemeagtig, små-intellektuel og uhøjtidelig, hvilket er en sjælden fugl i reservatet Kbh. K. Navnet kommer af det latinske udtryk Nunc Est Bibendum, som på godt dansk betyder Nu Skal Der Drikkes.

Du behøver ikke fortvivle, selvom du ikke har bestilt bord og alt er optaget. Kan du finde en ledig stol, er baren et hyggeligt sted at sidde. Hvilket ikke mindst skyldes de kække drenge bag baren, som også ved noget om, indholdet af de flasker, de river propperne af. Om det er på grund af de førnævnte drenge vides ikke, men ofte er de kvindelige gæster i overtal på Bibendum.

Vinene
Vinene kommer fra Spanien, Italien, Frankrig, Østrig, Portugal, Australien, USA, Chile og New Zealand, og Bibendums ejer Kenn Husted står selv for importen gennem sit vinfirma Husted Vin, som også leverer vin til en del af byens andre cafeer og restauranter. Du kan vælge mellem ca. 150 forskellige vine i kortet, hvoraf 35 normalt er på glas.

Du kan roligt slæbe en, som ikke bryder sig om vin, med på Bibendum. Her er både udenlandsk øl og ordentlig kaffe at få.

Maden
Køkkenets specialitet er tapastallerken, som består af en række smukt arrangerende små happere - altså en rigtig tøsetallerken. Har du en sund appetit, og banker dit hjerte for de store gryders lyksaligheder, så bestil dagens ret. Om vinteren kan den f.eks. være en gullasch, som du ville ønske, din mormor havde lavet den.

Indretningen
Lokalet ligger i en lavloftet kælder og er rustikt indrettet med nye og gamle ting mellem hinanden. Borde og stole er svenske almue-møbler, hvor den hvide maling er skrabet delvist af og lakeret.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.