Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 11/05/17

Beviamo

  • Foto: Ikke oplyst
Beviamo er en italiensk vinbar på Østerbro, der også serverer lettere retter.

Jesper Remo har regnet den ud.

Hans karriere har ført ham igennem sjove oplevelser som professionel fodboldspiller og ejer af et reklamebureau, inden han begyndte at finde og restaurere gamle stenhuse i Piemonte, Italien.

Læs også: Her er byens nye tapas-darling

Når han altså ikke lige åbner vinbarer i København. Den første var den store og elegante Nebbiolo Winebar i Store Strandstræde  der lokker med alt godt fra Italien.

I starten af juni hiver han så proppen på sin nyeste satsning - vinbaren Beviamo. Navnet er italiensk og betyder 'lad os drikke'. Og det kan man så ellers gøre i de nyrestaurerede lokaler på Nordre Frihavnsgade 58, som udover masser af italiensk vin fra små producenter, mange af dem flasker han Jesper Remo selv har støvet op og importeret hjem.

Læs også: Den magiske drivhusrestaurant på toppen af Østerbro er tilbage

'Min ambition er at lave Københavns hyggeligste livsnyder sted, der syder og bobler af god mad og vino, livsglæde og ikke mindst en masse herlige mennesker,' forklarer Jesper Remo, som selv kommer til at agere vært, når han er i Danmark - og ellers har han ansat Sarah Farone som bestyrer.

Han har også importeret den italienske skik med, at til vin hører der naturligvis også lidt mad, så til hvert glas får man også serveret ”stuzzichinier” - altså små hapsere som går godt til vinen.

Læs også: Se billederne: Sådan så Trianglen i København ud i gamle dage

Skulle man have mere end bare den lille sult med på Beviamo, kan man hoppe ombord i et lille menukort, der altid tilbyder tre forskellige antipasti til en flad 50'er. Eller dagens ret til 125 kr.

Hvad: Beviamo
Hvor: Nordre Frihavnsgade 58, 2100 Østerbro
Hvornår: Planlagt åbning i juni 2017

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.