Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 09/01/14

Bertels Salon

  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  • Bertels kager er enhver cheesecake-elskers drøm. Foto: PRBertels kager er enhver cheesecake-elskers drøm. Foto: PR
  • Foto: PR Foto:
  • Foto: PR Foto:
  • Foto: PR Foto:
Tag en bid af New York - det smager af cheesecake.

Hovedattraktionen hos Bertels kager er naturligvis de lækre cheesecakes, der fås i mange forskellige variationer. De klassiske med solbær, kirsebær eller jordbær. Men også de mere dekadente, som fx den, der indeholder lakrids fra den bornholmske lakridskonge Johan Bülow, og den med Oreos. I alt råder cafeen over intet mindre end 100 forskellige cheesecake-opskrifter.

Alle sammen er de hjemmebagte, og kagemesteren, Josh Flores, kommer selvfølgelig fra New York, hvor han tidligere har arbejdet i kageafdelingen på Donald Trumps fashionable hotel, Trump Soho.

Meget mere end cheesecake
Kaffen er ligeledes lækker og bliver leveret af mikroristeriet Kontra Kaffe. Og hvis man har lyst til mere end kaffe og kage, byder cafeen desuden på varm kakao, morgenmad, sandwichs, vin og tapastallerkner.

Cafeen på Frederiksberg åbnede i december 2012 og er hurtigt blevet en stor succes blandt byens kageelskere. Derfor fik den i december 2013 en lillesøster, da endnu en filial åbnede i Kompagnistræde i indre by.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

Bertels Salon København - Gavekort - "Snydekort"

Gavekort er igen gratis-penge til butikkerne, et tag-selv-bord for fx Bertels caféen - som kunde kunne man lige så godt smide pengene ud gennem vinduet!
Vi har et smid-pengene-væk-kort, undskyld, gavekort til Bertels Salon inde i København, til 200 kr.
Der står IKKE på gavekortet hvornår det ikke mere gælder, ikke noget slutdato!
Den meget søde unge pige hos Bertels siger "ejeren siger at de kun gælder 2 år, og ejeren siger at vi må ikke give jer noget som helst". Men, der står jo IKKE slutdato eller noget som indikerer, på Gavekortet...?
Desværre, ejeren siger at Gavekortet ikke gælder efter 2 år.

Gavekortet var udstillet 9. dec. 2014 og vi besøgte caféen 16. jan- 33 dage for gammelt altså. BERTELS HAR SNYDT OS PÅ 200 KR, SÅ FØLES DET!

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.