Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 26/08/15

Belis Kitchen

  • Foto: Ikke oplyst
Belis Kitchen tilbyder en række mindre retter – inspireret af det italienske, danske og det internationale køkken.

August 2015 skete der nye spændende ting på Frederiksberg. Restaurant San Marco, der er beliggende på hjørnet af Falkoner Allé og Grundtvigsvej, blev nemlig til Belis Kitchen.

Restauranten, stadig ejet af familien Zangrando, åbner det kendte spisested efter en omfattende renovering og inviterer til hyggelige oplevelser i velkendte omgivelser, hvor intet er som det plejer. Foruden navneændring og fysisk modernisering, åbner restauranten med helt nyt koncept og ny menu.

Navnet Belis Kitchen alluderer til den italienske grundlægger og restauratør Belisario, der, i 1982, åbnede dørene til den første italienske restaurant ved Frederiksberg Torv, hvor humør og smagsløg blev indstillet på gedigent, traditionelt italiensk køkken. Siden da har familien Zangrando, nu drevet af Belisarios to sønner Marc og Michel sørget for, at Frederiksberg-borgere og andet godtfolk har kunnet spise autentisk italiensk i årtier, men nu var tiden inde til at prøve noget nyt.

Restauranten har fået et ansigtsløft og køkkenet har måtte lægge de traditionelle italienske opskrifter på hylden, da de nu skal tilberede en række mindre retter – inspireret af det italienske, danske og det internationale køkken.

Det nye koncept fokuserer på lette anretninger til fornuftige priser og med et vinkort, der matcher den nye menu. Maden vil bære stort præg af sæsonens råvarer og årstidernes skiften og Belis Kitchen garanterer derfor lidt til enhver smag.

Kender du ikke til Belis og familien Zangrando, så skal du da ikke snydes for viden om, at familien også ejer Restaurant Belis Bar og selskabslokaler, der har beliggenhed under Frederiksberg Rådhus og som, med plads til 125 gæster, skaber muligheden for både intime middage, lækre drinks i solen og større selskabeligheder, såsom bryllupper, konfirmationer, julefrokoster og fødselsdage.

Brugeromtale
Oprettet af: belis bar 15. okt 2007
 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.