Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 05/02/14

Belis Bar

Belis Bar

Smallegade 1
2000 Frederiksberg

Åbningstider

Køkkenet har åbent tirsdag-lørdag kl. 11.30-22.00
søndag-mandag kl. 11.30-16.00

Kontakt

33 11 03 13
 

Køkkentype

Dansk - traditionelt

Italiensk

Smørrebrød

Måltider

Frokost

Middag

 

 

 

  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR

Som en kombineret restaurant, café og selskaber, egner Belis sig glimrende til mange formål. Hvad enten den står på en romantisk date i stearinlysenes skær, en hurtig salat med veninderne eller den helt store fejring med familien, danner de historiske lokaler lige under Frederiksberg Rådhus med sine smukke, hvide hvælvinger en anderledes og indbydende med masser af atmosfære.

I den store spisesal kan der blive plads til helt op til 120 spisende gæster, mens den kombinerede café og bar ligger i en glastilbygning ud mod Frederiksbergs Rådhusplads. Et oplagt sted at nyde byens leben udenfor, mens man indtager sin frokost eller middag. I sommersæsonen opstilles borde og hvide parasoller på pladsen, så man kan slikke lidt sol eller nyde en drink på første parket, når f.eks. Copenhagen Pride gør sit indtog med regnbuefarver, fest og livsglæde ad libitum.

Køkkenet på Belis Bar er uformelt og generøst med rod i både danske traditioner til frokost og internationale tendenser om aftenen. Du kan således både få klassisk dansk frokost og internationalt inspireret om aftenen. Om aftenen skrues der op for de kulinariske ambitioner, hvor du, ud over et mindre à la carte kort, kan nyde en 5-retters menu til sympatiske 350 kr. pr. snude eller gå hele planken ud med en 8-retters menu til hele bordet. Her bestemmer kokken, men han tager kun 450 kr. for alle herlighederne.

Til maden bydes der på et fint udvalg af øl og vand, samt et overskueligt vinkort, hvor kvaliteten er i orden. Vinkortet domineres især af Italienske flasker, hvilket ikke kan undre, da restaurantens indehavere Marc og Michel har opkaldt stedet efter deres italienske far, Belisario.

Kærligheden til det italienske køkken får for alvor frit løb på Belis Bars søsterrestaurant San Marco på Falkoner Allé.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Eksklusiv miniferie på historiske Admiral Hotel med havudsigt fra suiten

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester