Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 26/08/15

Belis Bar

  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
I kælderen under Frederiksberg Rådhus ligger Belis Bar.

Som en kombineret restaurant, café og selskaber, egner Belis sig glimrende til mange formål.

Hvad enten den står på en romantisk date i stearinlysenes skær, en hurtig salat med veninderne eller den helt store fejring med familien, danner de historiske lokaler lige under Frederiksberg Rådhus med sine smukke, hvide hvælvinger en anderledes og indbydende stemning med masser af atmosfære.

I den store spisesal kan der blive plads til helt op til 125 spisende gæster, mens den kombinerede café og bar ligger i en glastilbygning ud mod Frederiksbergs Rådhusplads.

Et oplagt sted at nyde byens leben udenfor, mens man indtager sin frokost eller middag. I sommersæsonen opstilles borde og hvide parasoller på pladsen, så man kan slikke lidt sol eller nyde en drink på første parket, når f.eks. Copenhagen Pride gør sit indtog med regnbuefarver, fest og livsglæde ad libitum.

Køkkenet på Belis Bar er uformelt og generøst med rod i både danske traditioner til frokost og internationale tendenser om aftenen. Du kan således både få klassisk dansk frokost og internationalt inspireret om aftenen.

Til maden bydes der på et fint udvalg af øl og vand, samt et overskueligt vinkort, hvor kvaliteten er i orden. Vinkortet domineres især af Italienske flasker, hvilket ikke kan undre, da restaurantens indehavere Marc og Michel har opkaldt stedet efter deres italienske far, Belisario.

Kærligheden til det italienske køkken får for alvor frit løb på Belis Bars søsterrestaurant Belis Kitchen på Falkoner Allé.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.