Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/12/13

Bastard Caféen præsenterer: Brætspil i den gamle villa

Tidspunkt

Lørdag 18. jan. 2014, kl 13:00

KW3

Krausesvej 3
2100 København Ø

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Bo Thomasen 15. dec 2013

Bastard Caféen flytter for en aften ind i den gamle mystiske kæmpevilla på Krausesvej 3, hvor vi har fået lov til at låne bordplads og hygge i husets bar 'Rummet'.

Huset er fra starten af 1900-tallet og har blandt andet huset en jødisk vekseler med familie, nazister og skolepsykologi. Det emmer af historie (og gys). Huset har det sidste årti stået tomt, men er nu igang med at blive et projektværksted til glæde for unge kulturentreprenører og andre kreative ildsjæle - 'KW3'.

Men lørdag d. 18. januar kl. 13 til 01 der kommer Bastard Caféen forbi, så glæd jer til masser af brætspil og god kaffe (og ja...vi tager nok lidt ekstra mange spooky brætspil med denne gang).

------------
GENERELT OM BASTARD CAFÈEN

Bastard Caféen er en café med god kaffe, gode øl, venner og masser af brætspil.

Eller det bliver det i hvert fald. Lige nu har den ingen fysisk placering, men det får den (i hvad der ligner det tidlige forår). Indtil dette sker så indtager den forskellige steder i København for at berige byen med brætspilleriets glæder (pop-up café...det er ren "Berlin").

Bastard Caféen er for alle, ikke kun "hardcore brætspillere", men alle der godt kan lide at spille - eller bare gerne vil have en god kop kaffe eller en øl i hygsomme omgivelser.

Om du kan regler til en million spil eller ej har ingen betydning. Der vil altid være nogle i caféen til at lære dig reglerne - enten bartenderen, barristaen eller en rar spilguru. Hvis du "bare" vil spille backgammon eller måske Ludo, så er det også helt fint. På Bastard Caféen er alle spil velkomne, så længe de ikke er foran en computer eller en lille skærm. Bastard Caféen handler nemlig om "analoge spil" og har som mission at sprede glæden ved dem ud til så mange som muligt.

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: AOK.dk
Byliv | 08/04/14

Hvem skal nomineres til Byens Bedste 2014?

Årets kategorier ligger klar, men hvem fortjener en nominering? Giv dit bud, og vind fede præmier.

AOK Tjenester