Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 22/11/13

Baresso - Ved Vesterport

  • Foto: Axel Schütt Foto: Axel Schütt

Med Skandinaviens største biografsal som nabo, Vesterport Station lige om hjørnet og en kvart kop To-Go kaffe fra Planetarium ligger Barressos 26. kaffebar i rækken.

Adressen, Ved Vesterport 4, er mere sigende end så mange andre gadenavne. Kaffebaren ligger nemlig tæt på Vesterport Station.

”Hver eneste dag går mange tusinde mennesker fra Vesterport Station og ud imod Vesterbro og Frederiksberg. Det gælder både folk på vej til og fra job, beboere i området og turister. De har her muligheden for at tage et time out i kaffebaren, siger Kenneth P. Luciani, direktør og stifter af Baresso Coffee. Han håber samtidig, at biografgæsterne fra Imperial vil benytte en eftermiddag eller aften i byen til også at besøge biografens nye nabo.

Kaffebaren har plads til 37 siddende gæster. Og hvis vejret og lysten er til det, kan gæsterne sætte sig ved ét af udendørs bordene.

Butiksleder Rikki McGhee har tidligere drevet flere andre Baresso rundt omkring i København.

”Den her kaffebar er lidt mindre end de fleste andre Baresso kaffebarer, og det gør stedet lidt mere intimt.  Hvis gæsterne har lyst til at være lidt ”kaffenørdede” og fordybe sig i kaffen, så står der et team af både nye og erfarne, men professionelle, Baristaer klar til også at give denne service oplevelse”, siger Rikki McGhee.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.