Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 09/04/14

Barbie

  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
Rasmus Oubæks hemmelige bbq-joint gemmer sig i en kælder på Vesterbro.

Rasmus Oubæk og Jesper Marcussen nåede kun lige nået at åbne dørene på deres restaurant Retour Steak Vesterbro, før de havde endnu en gastronomisk gave klar til madfolket.

De åbnede nemlig kælderen - som man skal igennem moderrestauranten for at nå, og den har de omdannet til en halv-hemmelig-madhule, som lystrer navnet Barbie.

Med både Pluto og Barbie i folden kunne man måske tro, at de to ville ind på det lukrative legetøjsmarked, men der gemmer sig også en god forklaring på det navn, de fleste nok forbinder med en langlemmet dukke.

Barbie er nemlig også slang for barbecue, og det er lige præcis, hvad konceptet i kælderen på Retour Steak Vesterbro handler om.

Som gæst sammensætter man selv sin BBQ bakke. Oubæks BBQ på Barbie betyder masser af kød tilberedt over kul og egetræ i et par specialbygget Pit-smoker ovne, og kødet er så mørt, at der som udgangspunkt slet ikke behøves en kniv.

Her er afslappet atmosfære helt nede på jorden (eller under), hvilket betyder bar stemning med god musik og masser af øl, bottled cocktails og nem drikkelig vin.

Man kan sagtens komme ud for, at man skal dele et langbord med andre gæster.

Skulle man have lyst til at besøge kødkælderen Barbie er bordbestilling kun nødvendig, hvis man er over seks gæster - ellers dumper man bare forbi.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.