Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 08/07/14

Bánh Mì

  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
Vietnamemisk kogekunst og baguettes lyder måske som en umage kombi. Men det spiller max hos asiatisk sandwichbar i Elmegade.

I populære og evigt pulserende Elmegade finder du Bánh Mí, som har specialiseret sig i sandwiches med vietnamesisk fyld. Bánh Mí betyder hvedebrød på vietnamesisk, men hentyder helt specifikt til en klassisk baguette. Den franske kolonimagt tog nemlig i sin tid baguetten med til Vietnam, og lidt efter lidt tog lokalbefolkningen det hvide brød til sig.

En Bánh Mí er derfor den perfekte fusion mellem det franske og vietnamesiske køkken, og det hvide brød med den sprøde skorpe fyldes med klassiske vietnamesiske ingredienser som friske krydderurter, marineret kød og pikante saucer.

Prøv f.eks. en sandwich med five spice-marineret svinekød, en med kylling i lemongrass eller den vegetariske udgave med stegt tofu. Er du til noget lidt lettere, laver Bánh Mí også friske sommerruller med sprød salat, friske urter og valgfri sauce som f.eks. hoisin sauce med peanuts. Der er også altid to forskellige orientalske salater at vælge imellem.

Der er et yderst begrænset antal siddepladser i den lille og lyst indrettede takeaway-biks, så de fleste kunder tager lækkerierne med to go. Hvis du alligevel er forbi for at hente et måltid, kan du også tage en kop Cà Phê med, som er en fyldig og aromatisk vietnamesisk kaffe. Du kan få den sødet med kondenseret mælk, eller nyde den i en iskold sommerudgave.

Mangler du nogle vietnamesiske ingredienser eller saucer til hjemmekøkkenet, kan du også finde et lille udvalg på hylderne.

Du kan nemt spotte Bánh Mí, idet det farvestrålende maske-logo nærmest griner ud mod de forbipasserende.

Bánh Mí åbnede i maj 2014.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.