Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 06/03/14

Bang & Jensen

Bang & Jensen

Istedgade 130
1650 København V

Åbningstider

Man-fredag: kl. 7.30-02
Lørdag: kl. 10-02
Søndag: kl. 10-24

Kontakt

33 25 53 18
 

Diverse

AOK anbefaler

Måltider

Brunch

Frokost

Middag

Morgenmad

Søndagsfrokost

Søndagsmiddag

Køkkentype

Cafekøkken

Atmosfære

Klassikere

 

 

 

  • Foto: niels ahlmann olesen Foto: niels ahlmann olesen
Bang & Jensen serverer skøn og billig morgenmad hele ugen. Lørdag aften vender dj'en plader, og bartenderen svinger cocktail-shakeren.
Cafe Bang & Jensen er ofte tæt pakket. Det har flere gode grunde: dels er cafeen, som åbnede i et gammelt apotek i 1997, en af Vesterbros hyggeligste cafeer, og dels kan du få god og billig mad.

Morgenmad
På alle hverdage mellem 8 og 10.30 kan du nyde en lækker morgenmads-buffet til 60 kr. Her kan du spise dig mæt i brød, pålæg æg og andre lækre sager. Kommer du senere end kl. 10.30 kan du dog fortsat nye morgenmad. Du bestiller den ved at krydse af på en seddel, om du for eksempel vil have ahornsirup eller müsli på din ymer, med eller uden chokolade i croissanten og så fremdeles. Øverst anfører du dit fornavn, så du virkelig føler dig inde i varmen, når den tallerkensvingende tjener galer det ud over folks hoveder, mens han ser sig søgende omkring. Det fungerer rigtig godt.

Maden
Den afslappede stil kan også ses på menukortet. Her kan du blandt andet nyde nachos, suppe, sandwich, kartoffelmadder pasta og meget mere. Kaffen er også rigtig god, og for få kroner kan du drikke filterkaffe med gratis opfyldning.

Ingeborgs Cocktailsalon
Lørdag aften forvandler stedet sig til Ingeborgs Cocktailsalon, hvor der bliver rystet, mikset og shaket, mens dj'en sætter tempo på cocktailsene med elektronisk jazz og breaks. Skulle det blive for avanceret, kan du nappe dig en fadøl.

Bang & Jensens to gamle sataner (ejernes egne ord) af nogle flippermaskiner står og indbyder til masser af sjov.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.