Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 31/08/10

Bagels And Greens

Bagels And Greens

Frederiksborggade 37
1360 København K

Åbningstider

Mandag - fredag 10-20

Lørdag 10 - 17

Søn- og helligdag 11 - 17

Kontakt

33934949
 

Køkkentype

Amerikansk

Andre europæiske

Cafekøkken

Dansk - nyt

Fastfood

Fedtfattig

Fransk/dansk

Indisk/Pakistansk

Italiensk

Kosmopolitisk

Mexikansk

Moderne europæisk

Sandwich

Thailandsk

Atmosfære

Bistro/brasserie

Trendy

Måltider

Frokost

Middag

Søndagsfrokost

 

 

 

  • Foto: Ikke oplyst
Brugeromtale
Oprettet af: Bagels And Greens 31. aug 2010

Midt på Frederiksborggade finder du den funky, lille sandwichbar Bagels & Greens med et begavet og nøje udvalg af frokostretter, delikatesser og drinks. Her får du frokost med sjæl og omtanke, baseret på friske råvarer og nybagt brød.

Menukortet lyder på sprøde salater, frisklavede supper, grillede wraps, bagels og sandwiches, som smøres på stedet, mens du dufter til friskkværnet kaffe og brødet i stenovnen.

MADEN

Salaterne er baseret på årstidens grøntsager og serveres med laks, tun eller kylling. Dagens suppe serveres med buschetta, og den skifter ligeledes i takt med, hvad sæsonen lægger op til, så tjek deres hjemmeside for en opdatering.

Blandt stedet bagels og sandwiches finder du klassikere som club, laks, tun og chorizo, foruden den suverænt tilberedte specialitet, grillet, marineret kyllingebryst, som serveres med pesto, mango chutney eller mexican style. Desuden er der er altid en vegetar-option med hummus eller smøreost. Husk at prøve din yndlingssandwich på rugbrødsbolle, den er sjældent vellykket - sprød nok, blød nok, - og den mætter skønt.

Skal det være varmt, kan du gå efter nachos eller de grillede tortilla wraps med smeltet cheddar over kylling eller kalkun.

Hvis du ikke er så sulten, men befinder dig i nærheden, skal du vide, at Bagels & Greens også har en holdning til, hvad god kaffe er. Nap dig en skøn, italiensk espresso, cafe latte eller iskaffe. Indtag den på stedet med hjemmebagte muffins og skønne kager fra Tim´s Cookies, eller tag den med dig videre.

DRIKKEVARERNE

Ud over deres signature kaffe, har Bagels & Greens et gennemtænkt udvalg af luksus drikkevarer. Du finder blandt andet Pellegrino, Tiger øl, Singha, friske smoothies, økologisk saft, kakao og chai.

CATERING OG FROKOSTORDNINGER

Bagels & Greens leverer også mad ud af huset, både til frokostordninger i virksomheder og til receptioner og selskaber. Klik her for mere info om deres cateringmenuer.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.