Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 18/02/13

Bådflygtninge blev restaurantkonger

Tidspunkt

LêLê Street Kitchen // City

H.C. Andersens Boulevard 8
1553 København V

Åbningstider

Man-søndag: kl. 11.30-22
Morgenmad hverdage: kl. 7-10
Morgenmad weekend: kl. 7-11

Kontakt

53737355
 

 

  • Cafe Le Le på Vesterbrogade i København. Fire søskende som flygtede til Danmark i halvfjerdserne har indrettet en franskinspireret cafe. Foto: LISELOTTE SABROECafe Le Le på Vesterbrogade i København. Fire søskende som flygtede til Danmark i halvfjerdserne har indrettet en franskinspireret cafe. Foto: LISELOTTE SABROE
  • Resturant Lê Lê nha hang på Vesterbro i København. Foto: Brian BergResturant Lê Lê nha hang på Vesterbro i København. Foto: Brian Berg
  12  
LêLê fejrer 10 år med 10 procents rabat og kæmpe fest.

Den familiedrevne restaurant LêLê er faktisk noget af en succeshistorie. Den vietnamesiske familie bestående af far, mor og fire små børn ankom til Danmark som bådflygtninge tilbage i 1979. De troede, de havde fundet et skib, der ville sejle dem til Australien, men noget gik galt, og en kold oktober blev de sat af på Ålborg havn - iført deres sommertøj, klipklapper og et drive for at klare den.

I 2003 åbnede de så deres første lille vietnamesiske restaurant i København. Den hed LêLê, lå på Vesterbrogade 56 og serverede moderens originale opskrifter fra det vietnamesiske gadekøkken, som hurtigt blev populært i byen. Siden har de flyttet, udvidet og åbnet i et væk, så de nu har 120 medarbejdere fra mere end 20 forskellige lande arbejdende i deres firma.

Her i februar 2013 kan LêLê derfor fejre 10-års jubilæum. Det bliver markeret med 10 procent rabat i 10 dage i de tre LêLê Street Kitchen & Take Away fra og med d. 19. februar til og med d. 28. februar. Jubilæet kulminerer med en stor, orientalsk inspireret fest fredag d. 1. marts, hvor restaurant LêLê, Vesterbrogde 40, åbner dørene til festen under titlen "Indochina's Secrets".

Hvad: LêLê 10 års jubilæum
Hvor: LêLê Street Kitchen & Take Away
Hvornår: Fra og med d. 19. februar til og med d. 28. februar
Hvor meget: 10 procent rabat

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register