Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/10/07

Art & Cafe

Art & Cafe er ikke et hænge-ud-sted. Det er en lillebitte cafe, der blandt andet gør det i sandwiches med kunstneriske navne.
På et hjørne i den næsten frederiksbergske ende af Vesterbrogade har Martin Storm åbnet en lillebitte café. Han har allerede i adskillige år været ejer af galleriet og rammeforretningen Art & Frame, der ligger ved siden af, og idéen til et lille madsted opstod ud af hans egne behov. Træt af fast food tænkte han, at det var der såmænd nok også andre af kvarterets forretningsdrivende, der var.

Art & Café er ikke et hænge-ud-sted. Der er lyst og venligt, men få stole, der er placeret ved disken, der løber langs med vinduerne. Caféen ligger på et hjørne, så der er rig mulighed for at følge med i, hvad der foregår på den spændende Vesterbrogade. Og når det bliver lidt varmere i vejret, kommer der stole, borde og en fadølsbar uden for. Helt hen foran galleriet.

På Art & Cafe serveres der sandwiches og i den varme genre (såkaldte "provencetter") . Derudover fås salater, muffins og friskpresset juice.

Alt er naturligvis også take away.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.