Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 31/03/10

Aroiidee

Aroiidee

Guldbergsgade 23
2200 København N

Åbningstider

12.00-24.00, køkken 12.00–22.00

Kontakt

35 35 95 05
 

Atmosfære

Bistro/brasserie

Måltider

Middag

Køkkentype

Thailandsk

 

 

 

  • Foto: PR Foto: PR
Thai-take awayen Aroii, som michelinrestauranten Kiin Kiin står bag, har udvidet med det lille spisested Aroiidee tæt på Empire Bio.

Den asiatiske take away Aroii, der ligger i kælderen i Guldbergsgade og udspringer af michelin-restauranten Kiin Kiin, har fået en søster i nummer 23: Aroiidee er navnet på den udvidede Aroii, der ud over at sælge take away á la Indokina har plads til 30 gæster, som vil spise på stedet. Glem alt om hvid dug og romantisk middag: Aroiidee er stedet til dem, der godt kan lide et hurtig måltid i en livlig, afslappet stemning. Til gengæld kan du sidde udenfo, når det er varmt nok.

Aroidee er et alternativ til Gastro-kokken Peter Andreas Ingebergs spisested The Food inde i gården lige overfor indgangen til  Empire Bio.

Vil du blot have en hurtig bid på Aroiidee inden biffen, kan du bestille Asien svar på burgeren. Den består af en dampet bolle med braiseret gris krydret med 5-spice-krydderi og pickles.

Ellers står menuen f.eks. på rød kokoskarry med kylling, grøn karry med fisk, okse i wok med soya og hvidløg til omkring en hundredekroneseddel.

Henrik Yde Andersen og Lertchai Treetawatchaiwong, som står bag Aroiidee, Aroii og Kiin Kiin, driver også restauranterne Ricemarket på Kultorvet og Dim Sum på Sankt Annæ Plads.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Foto: Ikke oplyst

I 1962 kom resterne af fem vikingeskibe op af dyndet på bunden af Roskilde Fjord. Fundet vendte op og ned på vores viden om Nordens maritime kultur, og åbnede døren ind til verden i vikingetiden.

Særudstilling: I Vikingernes kølvand

Foto: Ikke oplyst

På sejladsen vil du opleve, hvordan det var at være viking til søs. Vi sejler i Vikingeskibsmuseets traditionelle, nordiske både- direkte efterkommere af vikingeskibene. Alle deltager aktivt ombord med ro, sætte sejl og udføre andet 'sømandsarbejde'.

Daglige sommersejlture på Roskilde Fjord

Foto: Ikke oplyst

Mærk, føl, duft og prøv. Kom tæt på vikingernes liv, håndværk og imponerende skibe. Der er oplevelser og aktiviteter nok at tage fat på, når du besøger Vikingeskibsmuseet i Roskilde til sommer.

Sommerferie på Vikingeskibsmuseet

Foto: Ikke oplyst

Oplev forestillingen “Jubiiilæum”, der hylder Marionet Teatrets 50 år med et stort brag af trylleri, drømme, glitter, konfetti, balloner, sæbebobler, elefanter, giraffer og grise. Alle er velkomne, og det er gratis. I kan godt begynde at glæde jer!

Jubiiilæumsforestilling - Marionet Teatret fejrer 50 år!

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester