Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 31/03/10

Aroiidee

  • Foto: PR Foto: PR
Thai-take awayen Aroii, som michelinrestauranten Kiin Kiin står bag, har udvidet med det lille spisested Aroiidee tæt på Empire Bio.

Den asiatiske take away Aroii, der ligger i kælderen i Guldbergsgade og udspringer af michelin-restauranten Kiin Kiin, har fået en søster i nummer 23: Aroiidee er navnet på den udvidede Aroii, der ud over at sælge take away á la Indokina har plads til 30 gæster, som vil spise på stedet. Glem alt om hvid dug og romantisk middag: Aroiidee er stedet til dem, der godt kan lide et hurtig måltid i en livlig, afslappet stemning. Til gengæld kan du sidde udenfo, når det er varmt nok.

Aroidee er et alternativ til Gastro-kokken Peter Andreas Ingebergs spisested The Food inde i gården lige overfor indgangen til  Empire Bio.

Vil du blot have en hurtig bid på Aroiidee inden biffen, kan du bestille Asien svar på burgeren. Den består af en dampet bolle med braiseret gris krydret med 5-spice-krydderi og pickles.

Ellers står menuen f.eks. på rød kokoskarry med kylling, grøn karry med fisk, okse i wok med soya og hvidløg til omkring en hundredekroneseddel.

Henrik Yde Andersen og Lertchai Treetawatchaiwong, som står bag Aroiidee, Aroii og Kiin Kiin, driver også restauranterne Ricemarket på Kultorvet og Dim Sum på Sankt Annæ Plads.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.