Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 02/05/15

Aroii Nørrebro

  • Foto: Else Bjørn Foto: Else Bjørn
Hos Aroii kan du få high end-thaimad til at tage med hjem sammen med Singha-øl, champagne eller funky saft.

Aroii er hvad, du i Thailand siger til kokken, når maden smager rigtig godt. Aroii er også en take away i Guldbergsgade nær Empire Bio, som sælger thaimad, som er i den lidt dyrere og mere ambitiøse ende af thaibiks-spektret med masser af sprøde grøntsager. Her er funky design, lækker emballage og eksklusive bobler og trendy saft på køl.

Hovedretterne er både med og uden kød, og selvom prisen er lidt højere, end du måske er vant til at betale, er portionerne store og mættende. Der er både forårsruller, nudler, ris og alt ind imellem.

Henrik Ydes interesse for et godt glas fornægter sig ikke i take awayens køleskab, hvor du finder et udvalg for hver en lyst. Fælles for drikkevarerne er, at de skal kunne åbnes uden proptrækker eller andet værktøj, så du kan tage dem med i Fælledparken eller ind på Assistens Kirkegård.

Historien
Bag Aroii står Henrik Yde Andersen. Henrik har boet og arbejdet fem år i Thailand, og det er kærligheden til thaikøkkenet, som fik ham til at åbne take awayen Aroii, der ligger i sammenhæng med Michelin-restauranten Kiin Kiin.

I 2008 fik Aroii Nørrebro en tvillingesøster på Kultorvet.

Aroii består i dag af fem butikker; en i Guldbergsgade, på Istedgade, Kultorvet, Thorvaldsensvej og Sankt Annæ Plads.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.