Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 07/05/14

Aroii Kultorvet

  • Foto: Else Bjørn Foto: Else Bjørn
Thai-take-awayen Aroii på Kultorvet, er en del af asia-bistroen The Ricemarket, som den michelinbestjernede thairestaurant Kiin Kiin står for.

Aroii på Kultorvet er en tvilling til den thailandske take away, som michelinrestauranten Kiin Kiin driver i Guldbergsgade på Nørrebro. Den er en del af den asiatiske bistro The Ricemarket Kiin Kiin. Priserne er højere end på de fleste andre thaisteder, men den dag AOK var forb, var kvaliteten i orden.

Aroii er også, hvad du i Thailand siger til kokken, når maden smager rigtig godt. Hos Aroii får du thailansk fastfood med masser af sprøde grøntsager, som er lidt mere ambitiøs, end på mange andre thai-take aways - lige til at spise på en bænk i solen eller tage med hjem efter arbejde. Her er funky design, lækker emballage og eksklusive bobler og trendy saft på køl.

Står du foran indgangen til Ricemarket, finder du døren ind til Aroii på venstre side. Her bliver 20 pladser i baren, hvor du betaler i nabolaget af 20 kroner ekstra for at få bestik og stol.

Hovedretterne er både med og uden kød, og selvom prisen er lidt højere, end du måske er vant til at betale, er portionerne store og udvalget minimalistisk. Når restauranten åbner, vil du også kunne købe et godt udvalg af picnic-egnede drikkevarer med hjem.

Historien
Bag Aroii står Henrik Yde Andersen, som ejer og driver byens - og en af verdens eneste - thairestaurant med en michelinstjerne. På sit CV kan Henrik Yde Andersen desuden skrive kok, sommelier (vintjener) og tidligere restaurantchef på Paul Cunninghams gourmetrestaurant The Paul. Henrik har boet og arbejdet fem år i Thailand, hvor hans store kærligheden til thaikøkkenet blev grundlagt.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.