Omtale
Berlingske anmeldelse
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 13/05/08

Aristo

Aristo

Islands Brygge 4
2300 København S

Åbningstider

Man-tor 11.00-21.30, fre 11.00-22.00, lør 10.00-22.00, søn 10.00-18.00.Køkkenet er lukket 16-17 - undtagen søndag. I sommerhalvåret er der åbent i loungebaren til kl. 01.00.

Kontakt

32 95 83 30
 

Diverse

AOK anbefaler

Måltider

Brunch

Frokost

Middag

Søndagsfrokost

Køkkentype

Cafekøkken

Kosmopolitisk

 

 

 

  • Foto: Else Bjørn Foto: Else Bjørn
Fra Aristo har du fint udsigt til solnedgangen bag byen. Den ligger på Islands Brygge lige ved Lange Bro og er både cafe og restaurant.
Efter at have medvirket i både en Olsen Banden-film og have være tilholdssted for skurken i tv-serien Taxa, blev huset på højre side af Langebro cafe og restaurant efter en større ombygning. Ved bordene ude foran Aristo sidder du i første parket til aftensol og solnedgangen bag byen.

Maden
Menukortet har mad for enhver pengepung. Her er både en fem-retters menu og caferetter. F.eks. kan du få en god burger, som kan mætte en skovhugger. Og så har du mulighed for at spise brunch i morgensol på østsiden af huset hver dag.

Indretningen
Aristo er indrettet i moderne cafestil med en højrød bar, borde beklædt med skifer og vinduer fra gulv til loft, som kan åbnes ud mod Bryggen.

Historien
Faktisk er det kvadratiske, røde hus ombygget til uigenkendelighed af firmaet Wind Ejendomme A/S, som selv bor på første sal, og dermed har sikret sig selv den bedste udsigt over Bryggen og byens smukkeste bro.

Det gamle hus var bygget i 1954 af entreprenør, som havde lejet grunden af Københavns Havn. I et par år havde entreprenørens oldebarn, tøjkvinden Bitte Kai Rand, adresse her.

Wind Ejendomme overtog huset efter et reklamebureau og fik lov at købe grunden af Københavns Havn på betingelse af, at den underste etage også skulle kunne bruges af havnens publikum.

Navnet
Aristo betyder Det Bedste på græsk. Den er ejet af Zahida Najeeb og juni 2005.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.