Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 03/04/17

Apollo Bar

  • Foto: PR Foto: PR
Kombineret restaurant, bar og kantine i Kunsthal Charlottenborg i Nyhavn.

Først bankede han Atelier September til tops på Instagram, så gjorde han en kort overgang Havfruen i Nyhavn til in-sted og nu åbner køkkenchef Frederik Bille Brahe så på Kunsthal Charlottenborg.

Han og holdet bag har faktisk gang to ting - nemlig Apollo Bar og Apollo Kantine.
Apollo Bar har både vin, øl, småretter og snacks i hverdagene morgen til sen eftermiddag, og så er den åben fra torsdag til lørdag som aftenrestaurant.

Læs også: Københavnsk burger kåret som en af verdens 27 bedste

Udover Apollo Bar har de allerede slået dørene op for Apollo Kantine, så de studerende på Kunstakademiets Billedkunstskoler kan blive forkælet. Her kan man hver dag vælge imellem dagens vegetar-/kød ret, hvor økologi og grøntsager er i højsædet.

Men man skal nødvendigvis være studerende for at benytte sig af kantinen - offentligheden er også meget velkommen til at smutte forbi til et billigt måltid mad alle hverdage 11-14.

Læs også: Guide: Her kan du spise i Kødbyen

”Det er meget personligt og følsomt for mig at få lov til at åbne på Charlottenborg. Jeg har altid beundret kunstens verden og troede i mine yngre år, at det var den vej, jeg skulle. Jeg fandt imidlertid ud af, at mad - og det at skabe spiseoplevelser med nærvær og stemning - var kunsten for mig. Når bjerget ikke vil komme til Frederik – må Frederik komme til bjerget. Det er nok lidt kontroversielt, men med stor ydmyghed føler jeg, at Apollo Bar åbner det helt rette sted, og jeg glæder mig til at slå dørene op for de rum, som vi har skabt og som forhåbentligt vil komme til at leve med en masse dejlige mennesker,” fortæller Frederik Bille Brahe.

Apollo Bar åbner med reception torsdag den 27. april kl. 17-22.

Hvad: Apollo Bar og Apollo Kantine
Hvor: Kunsthal Charlottenborg, Nyhavn 2, 1051 København K
Hvornår: Apollo Bar åbner med reception torsdag den 27. april kl. 17-22.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.