Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 21/06/17

Amerikansk sydstatsmad popper op i gammelt domhus

  • Foto: PR Foto: PR
Få en forsmag på byens nye sydstatsrestaurant.

Amanda Yee er en amerikansk kok, som har kokkereret sig gennem flere verdensdele - blandt andet Bay Area i Californien inden hun tog til Danmark. Her har hun en drøm om at give københavnerne god og ægte sydstatsmad.

Det kommer til at ske fra hendes restaurant, der hedder The Blues Woman og åbner i det tidligere domhus på Nørrebros Blegdamsvej. Det gamle Domhus på Nørrebro har nemlig fået nyt liv. Ind er rykket The Nomad Workspace, som er et såkaldt kontorhotel, hvor kreative sjæle og deres virksomheder kan få tag over hovedet - og altså snart en restaurant.

Læs også: Her er alle vinderne af Byens Bedste 2017

Men inden projektet er helt i mål, kører Amanda Yee en række pop-ups, hvor man kan få syn for sagen.

Det er skruet så smart sammen, at man køber billet til de forskellige ting igennem en crowd-funding kampagne, som man kan finde lige her.

For 200 kr. får man automatisk en invitation til Blues Woman Secret Menus hemmelige pop-up menu lørdag 24. juni fra kl 13-17.

Læs også: Mikkeller klar med mexicansk gademadsrestaurant

Og hvad betyder sydstatsmad så?  når det hele er oppe og køre, kan stamkunder blandt andet se frem til shrimp po’ boys, hjemmelavet andouille pølser, andeconfit gumbo, sprødt stegt kylling ovenpå en syrlig black eye pea salat, grillede østers i bourbonsmør og kiks til morgenmad med porcherede æg.

The Blues Woman vil have åbent seks dage om ugen, og vil servere frokost og aftensmad fra tirsdag til lørdag. Restauranten tilbyder to brunch-serveringer lørdag og søndag eftermiddag. Live jazz, blues og dj-sets vil spille fredag og lørdag aften, og restauranten støtter lokale kunstnere, som kan udstille deres kunst i lokalerne.

Hvad: The Blues Woman Secret Menu
Hvor: The Nomad Workspace, Blegdamsvej 6, 2200 København N
Hvornår: Lørdag den 24. juni kl. 13-17
Hvor meget: 200 kr.
Hvordan: Støt projektet her

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort