Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 05/11/07

Amalfi Restaurant

Amalfi Restaurant

Gråbrødretorv 21
1154 København K

Åbningstider

Man-fre: 11-22
Lør-søn: 10-23

Kontakt

33 11 47 07
 

Måltider

Brunch

Frokost

Middag

Søndagsfrokost

Søndagsmiddag

Køkkentype

Italiensk

Atmosfære

Romantisk

 

 

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Restaurant Amalfi 5. nov 2007
Senest redigeret af Bruger 137236 13. dec 2011

I de smukt istandsatte lokaler og på den hyggelige terrasse på Københavns smukkeste torv, Gråbrødre Torv, ligger en italiensk restaurant ved navn Amalfi. Københavns mest romantiske restaurant.

Menukortet er inspiration af italiensk landskøkken, med præg af scandinaviske og franske nyancer, og bliver præsenteret på en ny, spændende og moderne måde. Kvalitetsniveauet er højt, og det er vigtigt for os at gæsterne får en stor oplevelse med sig hjem og føler at de har været i centrum. Hver sæson kommer nye retter på menukortet, så det passer til årstiden. Hver måned sammensætter vores køkkenchef to særlige 4 retters menuer til kr. 299,-

Restaurant Amalfi tilbyder både brunch, frokst og middag.

Følg os på facebook http://www.facebook.com/restaurantamalfi

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Fornem frokoststund med vin til særpris hos Restaurant No. 1 i Aarhusgade på Østerbro

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

fantastisk

Vi spiste en 3 retters menu hver og den smagte dejlig
jeg ambefaler godt Amalfi

 

Dejlig oplevlse

god mad og hurtig betjening supper

 

Deal at Amalfi

When going out for dinner with a coupon, you do not really expect anything out of the ordinary. Do you?Well Amalfi was a great surprise. With its good food, frendly waiters and charming location, made us feel like not wanting to leave at all. Coming back for sure guys! It is a promise!

 

Fantastik

Var ind på Amalfi en torsdag aften.
Vi havde bestilt bord men var alligevel nødt til at vente lidt før tidligere gæster gik.
Men det er helt i orden, fordi den super søde og glade tjener kom med champagne til os som undskyldning for ventetid.

Vi spiste en 3 retters menu hver og den smagte dejlig.
Og synes også den var nu ikke så dyrt som hos mange andre restauranter.
Nogle gange man oplever at serverings personale virker lidt sure og uvenlige. Men hos Restaurant Amalfi er de alle "italianske" tjenere nu meget venlige og "sprøde".

 

Deal at Amalfi

When going out for dinner with a coupon, you do not really expect anything out of the ordinary. Do you?Well Amalfi was a great surprise. With its good food, frendly waiters and charming location, made us feel like not wanting to leave at all. Coming back for sure guys! It is a promise!

 

Fremragende oplevelse!

En fremragende oplevelse hvor både betjening af venligt og imødekommende personale, mad i særklasse, og stemning var i absolut top..! Personalet er utrolig servicemindede, og serverede samtidig en ekstraordinær menu, hvor der absolut ikke var en finger at sætte på noget som helt.

Kan klart anbefales til andre der søger en hyggelig og topprofessionel smagsoplevelse i København!

 

Nice Evening

Gå mad,super service og fantastiske stemning

 

En dejlig aften på Gråbrødretorv

Min veninde og jeg fejrede en hygge- og snakkeaften med en middag i Amalfi. Selvom selskabet selvfølgelig var det mest spændende, var det dejlig mad og høflig og effektiv betjening den søndag aften og i stemningsfyldte omgivelser. Jeg kan varmt anbefale Amalfi som et hyggeligt og dejligt sted.

 

Rædsom oplevelse (Keep away!)

(English: Horrible place. This business is only able to survive thanks to tourist and others who only visit once).

Min kæreste og jeg havde en "Two for One"-bog, og én af kuponerne galdt til Amalfi. Så vi tog ind til Amalfi en lørdag tidlig aften. Vi blev mødt af en tjener, som hverken smilede eller hilste - mest af alt lignede han bare én, der ikke gad være der.

Vi kendte ikke restauranten på forhånd, og vi havde ikke bestilt bord forinden, men restauranten var stort set tom, og tjeneren viste os hen til et bord.

Praktisk anlagt, som jeg er, og fordi jeg havde hørt om folks dårlige oplevelser med "deals" rundt om i KBH, havde jeg forinden læst betingelserne grundigt, og i "Two for One"-bogen stod der, at man blot behøvede informere tjeneren INDEN bestilling, om at man havde tænkt sig at anvende en kupon.

Så da tjeneren kommer med menukortet, siger jeg smilende og høfligt, at vi har en kupon, og jeg spørger ham, om han vil se den nu, eller om det kan vente til betalingen.

"Det er ligemeget, for vi tager slet ikke mod kuponer om lørdagen", vrissede han. Det kunne vi jo ikke forstå, sagde vi, for det meldte bogen intet om. Jeg havde hele bogen med i tasken, og jeg tog den frem og begyndte at bladre i den. Mens jeg gør det, er tjeneren allerede ved at pakke vores menukort og vandglas sammen igen - som om, at han helst ser, at vi forsvinder.

Ganske rigtigt stod der ikke et ord om, at kuponerne ikke galdt om lørdagen, men tjeneren er ikke interesseret i at se bogen, og min kæreste siger, at vi så ville finde et andet sted at spise, "Super", svarer tjeneren, "Døren er dér", hvorefter han lægger sin hånd på min kærestes skulder og nikker i retning af døren. Som en "afsted med dig"-gestus. FULDSTÆNDIG GROTESK OPFØRSEL.

Vi dirrede af raseri, da vi forlod restauranten. Næste dag ringede jeg til "Two for One", som lovede at ringe Amalfi op. Kort efter ringede de tilbage til mig og fortalte, at Amalfi nægtede at have afvist nogen kuponer aftenen før. Så de lyver også!
"Two for One" var i øvrigt så søde at kompensere for vores dårlige oplevelse med et gavekort fra Spiseliv.dk.

Vi sætter aldrig vores ben på Amalfi igen. Jeg tror, at det sted overlever på turister og andre personer, som kun spiser der én gang.

 

Sweetdeal

Hvis du overvejer at købe en sweetdeal til denne restaurant så læs lige denne blog først....

http://malenehasselblad.dk/nar-servicefag-ikke-forstar-essensen-af-ordet...

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester