Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 13/07/18

Aloha: Byens Bedste Takeaway indtager endnu en bydel

  • Foto: Rasmus Kramer Schou Foto: Rasmus Kramer Schou
Nu kan du også få hawaiiansk fiskesalat i Indre By.

I 2017 skyllede en fiske-tsunami ind over København og berigede byen med pokebowls i massevis. Poke er rå fiskesalat, og retten stammer oprindeligt fra Hawaii, men den har længe været populær på det amerikanske fastland og indtaget byer som London og Berlin. Og nu har københavnerne også taget den til sig.

En af de første restauranter, der surfede med på den danske poke-bølge, var Olioli, som slog døren op på Gammel Kongevej i oktober.

Olioli betyder glæde på hawaiiansk, og netop glæde har den pastelfarvede poke-pusher spredt masser af siden åbningen - faktisk så meget, at madglade københavnere og AOKs jury kårede Olioli til Byens Bedste Takeaway i juni 2018.

Bag Olioli står et par ambitiøse herrer ved navn Nicolai Suwinai Nielsen og Frederik Darger Johansen. Før de åbnede Olioli på Frederiksberg, tog de til London og spiste sig igennem alt det poke, de kunne komme i nærheden af, og så udarbejdede de en detaljeret forretningsplan for konceptet.

En del af planen var, at Olioli skulle åbne flere restauranter, og nu er tiden således kommet til at byde velkommen til poke-biks nummer to.

Denne gang bliver det Indre By, der får glæde af Oliolis friske fiskesalater. Den nye restaurant åbner mandag 16. juli og ligger på adressen Frederiksborggade 31 - tæt på både Torvehallerne og Dronning Louises Bro.

Menukortet på den nye restaurant kommer til at ligne det på Frederiksberg, hvor man kan vælge imellem tun, laks, rejer, and, kammusling og tofu, og til sin poke-bowl kan man bestille forskellige varianter af friskpresset juice.

På åbningsdagen kan Olioli besøges mellem kl. 14 og 21, og der er gratis mini-bowls til de første 300 gæster.

Fremover vil åbningstiderne være kl. 11-21 hver dag.

Læs mere på Facebook.

Hvad: Olioli
Hvor: Frederiksborggade 31, København K
Hvornår: Åbner mandag 16. juli