Omtale
Berlingske anmeldelse
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/09/16

Admiralgade 26

  • Foto: Thomas Lekfeldt Foto: Thomas Lekfeldt
Ejerne af vinbaren Ved Stranden 10 har åbnet deres egen nabo - et heldagssted med morgenmad, frokost og aftensmad nydt i omgivelser, som var man hjemme i privaten.

Ejerne af den populære vinbar lige om hjørnet, Ved Stranden 10, er dykket godt ned i historien i det smukke fredede hus som Admiralgade 10 er.

På Admiralsgade 10s hjemmeside står en udførlig mental rejsebeskrivelse af deres tur rundt i det kunsterniske, arkitektoniske og historiske København, som har inspireret dem til at åbne deres heldagssted.

Herinde i luftige lokale på det lækre hjørne mellem Admiralgade og Boldhusgade, som før husede Boldhusgade Teatret, er der fyldt med forskellige møbler, men ikke på den skramlede shabby chic-måde – her er der tænkt over alt: Der er borde fremstillet specifikt til stedet og stole, som spænder fra brødrene Thonets kurveflet til de behagelig læderstole med armlæn fra Jean Prouvé.

Køkkenchefen hedder Jonas Hillgaard (tidl. Manfreds, Relæ og Geranium) og han trækker på de asiatiske og paneuropæiske tråde, når der bliver lavet både morgenmad, frokost og aftensmad.

Der er plads til det hele i menukortet herinde, som dagens ret, der kan spænde helt fra jordhøjde kebab til det helt store gourmetudtræk om aftenen.

Admiralgade 26 leverer en rigtig fin præstation ifølge vores anmelder. Foto: Thomas Lekfeldt

Morgenmaden koster 35 kr. for en ostemad, mens man kan kaste sig ud i en større omgang af de koreanske favoritter med blandt andet gærede grøntsager, kimchi og syltet fisk til 125 kr.

Frokosten lokker med både caviar og biksemad samt det meste i spændingsfeltet imellem.

Generelt er menukortet en opdagelsesrejse værd, hvor man, som på en tur igennem den lokale gågade, både møder gamle venner med gode historier samt overraskende nye bekendtskaber, man ikke anede ville være så godt selskab.

 

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.