Omtale
Berlingske anmeldelse
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 27/05/08

Acquamarina

Acquamarina

Borgergade 17 A
1300 København K

Åbningstider

Lukket

Kontakt

33 11 17 21
 

Køkkentype

Fisk og Skaldyr

Italiensk

Diverse

Lukket

Måltider

Middag

Søndagsmiddag

 

 

 

  • Foto: Else Bjørn Foto: Else Bjørn
  • Foto: Ikke oplyst
  12  
Stedet er lukket.

Acquamarina er lukket. På adressen ligger nu Ché Fè Biotrattoria.

--------------------------------------------------------------

I Italien er fredag fiskedag, men på Era Oras restaurant Acquamarina i Borgergade står menuen på fisk og grøntsager fra mandag til lørdag. Sådan da. For ofte serverer Acquamarina også et stykke oksekød.

Restauranten beskriver sig selv som Era Oras feminine side, og udover at bejle til fiskeelskere, får Acquamarina også et udvalg af italienske vegetarretter, som ellers sjældent ses i Danmark.

95 procent af råvarerne er ifølge restauranten økologiske, og selvom vi taler enkle middelhavsretter, er ambitionerne lidt højere end på L'Altro. Her møder det klassiske italienske køkken nye ideer, som rå jomfruhummer med appelsin, kardemomme og basilikum og ditto helleflynder med chili og avocado.

Italienske middage er ikke for svagspisere, men de mange fiskeretter ligger lettere end Norditaliens kødorgier. Rødvinsfreaks behøver ikke frygte, at de ikke farve i glasset: Acquamarina serverer gerne gode, røde vine til hovedretterne med fisk.

Ligesom mange andre ambitiøse restauranter egner Acquamarinas byger af retter og vine, som bliver præsenteret af både tjenere og kokke, samt de rene linier i indretningen sig godt til forretningsmiddage eller gæster, som gerne vil have en spektakulær oplevelse, når de går ud, fremfor gæster, der gerne vil fordybe sig i en samtale og i hinanden.

Restauranten har plads til 45 gæster og er indrettet med moderne, italiensk design og er holdt i lyse farver. Acquamarina har rene linier, så går du efter intim hygge, bløde stole og marskendiserfund, vil du sikkert føle dig bedre tilpas på en mindre strømlinet restaurant.

Acqua Marina åbnede i maj 2008, hvor restauranterne Romana og tidligere SPQR har haft til huse. Alessandro Jacoponi er medejer.

Se listen også over fiskerestauranter, som AOK anbefaler.

Brugeromtale
Oprettet af: Cecilie Marie Meyer 27. maj 2008
Senest redigeret af Cecilie Marie Meyer 2. sep 2011
 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.