Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 01/04/14

Aamanns

Aamanns

Øster Farimagsgade 10
2100 København Ø

Åbningstider

Man-fre kl. 10.30-20.30. Lør kl. 11.00-16.30. Søn kl. 12-16.30

Kontakt

35 55 33 44
 

Diverse

AOK anbefaler

Køkkentype

Dansk - nyt

Dansk - traditionelt

Fastfood

Smørrebrød

Måltider

Frokost

Middag

 

 

 

  • Foto: Kaspar Mørk Foto: Kaspar Mørk
  • Foto: Columbus Leth Foto: Columbus Leth
  • Foto: Kaspar Mørk Foto: Kaspar Mørk
  • Foto: Columbus Leth Foto: Columbus Leth
  • Foto: Kaspar Mørk Foto: Kaspar Mørk
Moderne, dansk deli, lokalt spisested og populær take away-biks. Aamanns hjerte banker for toptunet smørrebrød og alt laves fra bunden.
Elsker du dansk smørrebrød, hvor alt er lavet i eget køkken og af en kok, der ikke er på alder med Ida Davidsen, så slå et smut ind om Aamann's næste gang du kommer forbi hans deli-, spisested og take awaybiks på Øster Farimagsgade tæt på Sølvgade-krydset.

Her kan du få frisksmurt eller færdigsmurt smørrebrød til at tage med hjem eller spise på stedet. Smørrebrødssedlen og menuen skifter hver anden måned, men den har f.eks. stået på mager lammerullepølse porceheret med persille sort peber, korianderfrø og allehånde med myntesky eller braiseret i sur-sød lage svinebryst med æbler, ristede valnødder og blegselleri.

Lækkerierne ligger selvfølgelig på Aamann's eget hjemmebagte brød, som du i øvrigt også kan købe surdejen til på køl sammen med et bredt udvalg af andre lækre deli-varer, Køledisken er fyldt med alskens gode sager som hjemmelavede pølser, hjortepølse, syltede rødbeder og andre gode sager, som vil gøre lykke på frokostbordet, hvis du har en familie, der sætter pris på gedigen gastronomi og dansk madkultur.

Du kan få "Ugens Aftenmad" og "Ugens" Delle man-fre, både til at spise i huset, til at tage med hjem eller f.eks. spise i Østre Anlæg lige om hjørnet, når solen har magt, som den har agt. Desuden kan kagerne varmt anbefales - de er lavet af kokkehænder og smager ikke som almindelige bager-kager.

Drikkevarerne kan Aamann's også klare, hvadenten du vil have godt, dansk øl, vin eller vand eller akvavit. Der sælges snaps fra Braustein, med mindre du hellere vil prøve kræfter med en af stedets mange hjemmegjorte snaps med af sæsonbetonede ingredienser.

Aamann's åbnede i slutningen af 2006. I 2009 overtog Adam naborestauranten Luns og åbnede efter en større renovering i april frokost- og aften-restauranten Aamanns Etablissement.

Bestil bord her

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.