Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 01/04/14

Aamanns

Aamanns

Øster Farimagsgade 10
2100 København Ø

Åbningstider

Man-fre kl. 10.30-20.30. Lør kl. 11.00-16.30. Søn kl. 12-16.30

Kontakt

35 55 33 44
 
Brugerne mener
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Diverse

AOK anbefaler

Køkkentype

Dansk - nyt

Dansk - traditionelt

Fastfood

Smørrebrød

Måltider

Frokost

Middag

 

 

 

 • Foto: Kaspar Mørk Foto: Kaspar Mørk
 • Foto: Columbus Leth Foto: Columbus Leth
 • Foto: Kaspar Mørk Foto: Kaspar Mørk
 • Foto: Columbus Leth Foto: Columbus Leth
 • Foto: Kaspar Mørk Foto: Kaspar Mørk
Moderne, dansk deli, lokalt spisested og populær take away-biks. Aamanns hjerte banker for toptunet smørrebrød og alt laves fra bunden.
Elsker du dansk smørrebrød, hvor alt er lavet i eget køkken og af en kok, der ikke er på alder med Ida Davidsen, så slå et smut ind om Aamann's næste gang du kommer forbi hans deli-, spisested og take awaybiks på Øster Farimagsgade tæt på Sølvgade-krydset.

Her kan du få frisksmurt eller færdigsmurt smørrebrød til at tage med hjem eller spise på stedet. Smørrebrødssedlen og menuen skifter hver anden måned, men den har f.eks. stået på mager lammerullepølse porceheret med persille sort peber, korianderfrø og allehånde med myntesky eller braiseret i sur-sød lage svinebryst med æbler, ristede valnødder og blegselleri.

Lækkerierne ligger selvfølgelig på Aamann's eget hjemmebagte brød, som du i øvrigt også kan købe surdejen til på køl sammen med et bredt udvalg af andre lækre deli-varer, Køledisken er fyldt med alskens gode sager som hjemmelavede pølser, hjortepølse, syltede rødbeder og andre gode sager, som vil gøre lykke på frokostbordet, hvis du har en familie, der sætter pris på gedigen gastronomi og dansk madkultur.

Du kan få "Ugens Aftenmad" og "Ugens" Delle man-fre, både til at spise i huset, til at tage med hjem eller f.eks. spise i Østre Anlæg lige om hjørnet, når solen har magt, som den har agt. Desuden kan kagerne varmt anbefales - de er lavet af kokkehænder og smager ikke som almindelige bager-kager.

Drikkevarerne kan Aamann's også klare, hvadenten du vil have godt, dansk øl, vin eller vand eller akvavit. Der sælges snaps fra Braustein, med mindre du hellere vil prøve kræfter med en af stedets mange hjemmegjorte snaps med af sæsonbetonede ingredienser.

Aamann's åbnede i slutningen af 2006. I 2009 overtog Adam naborestauranten Luns og åbnede efter en større renovering i april frokost- og aften-restauranten Aamanns Etablissement.

Bestil bord her

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Få Berlingske fre-, lør- og søndag i 3 måneder for 199 kr. pr. md. Samlet engangspris 597 kr. Abonnementet fortsætter til normalpris, indtil det opsiges.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

Heaven

3 små stykker smørrebrød. Men det var som at høre englene synge, alt hjemmelavet og af super kvalitet, advokadro maden er et "MUST", den smager vidunderlig. Ligesom resten.
Vi var der en lørdag, alt var udsolgt, så husk at bestille bord ellers går I skuffet derfra.

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: AOK.dk
Byliv | 08/04/14

Hvem skal nomineres til Byens Bedste 2014?

Årets kategorier ligger klar, men hvem fortjener en nominering? Giv dit bud, og vind fede præmier.

AOK Tjenester