Pizzeria
...
Gorm Wiswehs tilgang til pizza er passion. Når han først kommer i gang med at fortælle om maltbunde, kalvetunge og tipo 00, er han svær at stoppe igen.
'Siden jeg første gang fik lov til at lege med en pizzaovn, har det bare udviklet sig vildere og vildere', fortæller han. 'Og nu får jeg tre restauranter opkaldt efter mig. Det er meget stort'.
De restauranter Gorm Wisweh taler om, er Magstræde 16, Nyhavn 14 og Gorm's Pizza i Torvehallerne. Ejerkredsen bag dem er nemlig den samme, men det er der ikke mange, der ved, så nu får de det fælles navn; Gorm's Gourmetpizza.
'Det gør det lettere for gæster at identificere, at restauranterne kommer fra samme passion og idé. Men selv med fælles kæde-navn, vil vi arbejde for, at de tre steder er unikke og har hver deres personlighed. Man skal kunne prøve de tre steder og få tre forskellige oplevelser', forklarer medejer Kim Keller.
Gorm Wisweh samtykker: 'Det holder ikke. Vi havde nok fået lidt for meget rødvin, da vi fandt på at køre med tre forskellige brands, selvom vi i grunden var de samme. Det får vi rettet nu, så det bliver klarere for alle'.
Gorm's er kendt for at servere pizza i gourmetudgaver med fyld, som man normalt ikke forbinder med den flade spise, såsom rygeost, laks og karse. De har også kendte gæstekokke, som udarbejder signaturpizzaer, der ofte skifter på menukortet.
Gorm's Pizza i Torvehallerne vandt Byens Bedste Takeaway 2012.
I forbindelse med navneskiftet holder Gorm's en fest for at markere ændringen. Det kommer til at foregå i Gorm's i Nyhavn 14, og her byder pizzadrengene på gratis gourmetpizze, bobler, vin og sørger for akustisk musik
Hvad: Åbningsreception for Gorm's
Hvor: Gorm's i Nyhavn 14
Hvornår: Mandag d. 1. oktober kl. 18.00
Modtag vores faste nyhedsbrev med guides til ugens bedste oplevelser og sidste nyt fra byen. Vi sender det til dig, når en ny uge skydes i gang, og når weekenden nærmer sig.
Tilmeld dig vores breaking-nyhedsbrev og få de vigtigste og største nyheder fra København direkte i indbakken.