Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 13/01/16

A Hereford Beefstouw ved Tivoli

  • Foto: PR Foto: PR
På Hereford Beefstouw ved Tivoli står menuen på australsk kød: Filet, mørbrad, T-bone, lammefilet eller ripeye. Der er desuden overvældende salatbord, tilhørende ølbryggeri, eget bageri samt åben vinkælder, hvor man kan kigge og røre.

Mennesket er kødæder. På den filosofi er Beefstouw-kæden opbygget, og det ser ud til, at de har ramt plet, for Beefstouw ved Tivoli bare vokser og vokser. Senest har restauratør Niels Schoubye indviet en pantomineinspireret sal med glasmosaikker, så man nu er oppe på fire forskellige spiserum med plads til hele 210 højlydte gæster.

Det drejer sig om kød, og hvad enten det er filet, mørbrad, T-bone eller ribeye kommer det fersk fra australsk kødkvæg. Men til den mindre kødædende ledsager er der også østersølaks, østers eller kalvekød og lammekød samt en overvældende salatbar.

Tivolirestauranten adskiller sig fra de øvrige Beefstouws på flere måder. Der er tilhørende ølbryggeri, der er en åben vinkælder, hvor man kan kigge og røre, der er eget bageri og der er ikke mindst ca. 10% dyrere end i de andre restauranter. Men hvis man er ude for at opleve noget, ud over godt oksekød, er der fuld valuta for de ekstra penge.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.