Omtale
Berlingske anmeldelse
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/10/07

A Hereford Beefstouw

A Hereford Beefstouw

Åbenrå 8
1124 København K

Åbningstider

Man-fre 11.30-14.00 og 17.00-21.30, lør-søn 17.00-21.30

Kontakt

33 11 91 90
 

Diverse

AOK anbefaler

Måltider

Frokost

Middag

Søndagsmiddag

Køkkentype

Kosmopolitisk

Steak

 

 

 

  • Foto: PR Foto: PR
Hereford i Aabenrå har mange stamgæster blandt byens prominte borgere og kendte kunstnere, der kommer for at få en velhængt bøf og et godt glas vin.

Hereford i Aabenrå tæt på Nørreport har mange stamgæster blandt byens prominte borgere og kendte kunstnere, der kommer for at få en velhængt bøf og et godt glas rødvin uden for megen hurlumhej.

Restauranten er med sine lyse, rå træborde, ternede viskestykker som servietter, bar lavet af jernbanesveller og vægge malet i samme farve som nyudsprungen bøgeskov som at træde ind i 70'erne. Samme gælder menukortet, der foruden de gode bøffer tæller 70'er-hits som bagte kartofler og et salatbord, som ligner en ufo, der er landet midt i lokalet.

Fraværet af nymodens påhit er netop det skønne ved Hereford Beefstouw. Her er ingen molekylære retter med skum og agar agar og slangeskindsindbundne menukort, men derimod den hyggelige stemning og hjemlige fornemmelse, som gode stamgæster giver en restaurant. Her kommer de, der har råd eller som prioriterer at gå ud og spise en god bøf igen og igen for at få et saftig, perfekt stegt stykke kød i deres yndslingsudskæring og drikke et godt glas rødvin.

Kan det almindelige vinkort ikke få mundvandet i drev, har restauranten et hemmeligt vinkort med fine vine med lidt alder på.

Hereford i Aabenrå åbnede i 1971.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.