Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/10/07

A Hereford Beefstouw

A Hereford Beefstouw

Vesterbrogade 3, Tivoli
1620 København V

Åbningstider

man-lør 12.00-15.00 samt 17.00-22.30, søn 17.00-22.30 køkkenet lukker 22.30

Kontakt

33 12 74 41
 
Brugerne mener
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Måltider

Frokost

Køkkentype

Steak

 

 

 

På Hereford Beefstouw ved Tivoli står menuen på australsk kød: Filet, mørbrad, T-bone, lammefilet eller ripeye. Der er desuden overvældende salatbord, tilhørende ølbryggeri, eget bageri samt åben vinkælder, hvor man kan kigge og røre.
Mennesket er kødæder. På den filosofi er Beefstouw-kæden opbygget, og det ser ud til, at de har ramt plet, for Beefstouw ved Tivoli bare vokser og vokser. Senest har restauratør Niels Schoubye indviet en pantomineinspireret sal med glasmosaikker, så man nu er oppe på fire forskellige spiserum med plads til hele 210 højlydte gæster.

Det drejer sig om kød, og hvad enten det er filet, mørbrad, T-bone eller ribeye kommer det fersk fra australsk kødkvæg. Men til den mindre kødædende ledsager er der også østersølaks, østers eller kalvekød og lammekød samt en overvældende salatbar.

Tivolirestauranten adskiller sig fra de øvrige Beefstouws på flere måder. Der er tilhørende ølbryggeri, der er en åben vinkælder, hvor man kan kigge og røre, der er eget bageri og der er ikke mindst ca. 10% dyrere end i de andre restauranter. Men hvis man er ude for at opleve noget, ud over godt oksekød, er der fuld valuta for de ekstra penge.

Bestil bord her

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Få Berlingske fre-, lør- og søndag i 3 måneder for 199 kr. pr. md. Samlet engangspris 597 kr. Abonnementet fortsætter til normalpris, indtil det opsiges.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

Bøf-tempel eller turistfælde

Efter forleden dag at have besøgt A Hereford Beefstouw ved Tivoli (igen), fik jeg en tanke om, hvorvidt restauranten enten er udmærket eller lidt af en turistfælde.

På den ene side får man udmærket oksekød - alt andet ville være uheldigt, når hoved-attraktionen netop er kød.

På den anden side er det nogle betragtelige priser, noget højere end MASH. Eneste tilbehørtil bøffen er enten pommes frites eller bagt kartoffel, og så er 350 kr. for 200 g oksemørbrad for dyrt. Jeg har også tænkt på, om der overhovedet er 200 g kød - det forekommer mig at være nogle små bøffer i forhold til min oplevelse andre steder af 200 g. Pommes frites er formentlig fryse-udgaven (eller i hvert fald tilsvarende kvalitet). Salatbaren, der ikke på nogen måde er "ophidsende", koster 75 kroner ekstra, og således kommer en hovedret op på 425 kr. Til sammenligning koster en hovedret på Søllerød Kro 395 kr., men så er det uden fryse-fritter og dåsemajs

Stegningen af bøffen er heller ikke altid udført med helt sikker hånd. Hverken salt eller peber kan smages, og ens niveau af stegning kan også lade lidt tilbage at ønske. Trods ønske om medium, virkede bøffen mere grå indeni - nærmest som om den til dels havde været kogt !!

Betjeningen svinger fra det nærmest uforskammede, hvor man som gæst føler, at man kommer til ulejlighed, til det mere venlige. Restauranten minder mig om samlebånd.

Hvorfor overhovedet komme tilbage? Jo, vi havde sat næsen op efter bøf, og MASH var desværre fuldt booket. Desuden er det vældig praktisk, hvis der er en Tivoli-tur på programmet i forlængelse af maden.

Pris og kvalitet hænger ikke rigtig sammen, og med en ualmindeligt sur tjener, der tog imod os, har jeg kun to stjerner for besøget.

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: AOK.dk
Byliv | 08/04/14

Hvem skal nomineres til Byens Bedste 2014?

Årets kategorier ligger klar, men hvem fortjener en nominering? Giv dit bud, og vind fede præmier.

AOK Tjenester