Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 13/08/17

2 Michelin-stjerner: Smag hvad en af verdens bedste grøntssags-troldmænd serverer

  • En af de smukke retter fra L’Air du Temps. Foto: PR

    En af de smukke retter fra L’Air du Temps.

    Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  12  
Under Copenhagen Cooking kan man smage det ypperste indenfor det grønne køkken, når Gemyse får besøg af en to-stjernet gæstekok.

Kokken Sang Hoon Degeimbre fra den to-stjernede restaurant L’Air du Temps i Belgien går seriøst op i sine grøntsager.

Faktisk har han en fem hektar stor køkkenhave, han serverer fra.

Og det gør han så godt, at han har fået to stjerner i Guide Michelin, 18,5 ud af 20 point i Gault & Millau og en 29. plads på OAD-listen over Europas bedste restauranter.

Læs også: Kick-ass koreansk restaurant har indtaget Vesterbro

Mandag 21. august kan man under Copenhagen Cooking få lov at smage tryllerierne, når han gæster Gemyse og sammen med køkkenchef Christoffer Brink giver den fuld gas til en eksklusiv aften for blot 20 gæster.

Foto: PR

»Jeg kan ikke komme i tanke om en mere spændende gæstekok på Gemyse. Sang Hoon Degeimbres eksperimenterende køkken med udgangspunkt i sæsonens grønt passer perfekt med vores ønske om at vise, at grøntsager kan spille hovedrollen i et gourmetmåltid på højeste klinge. Jeg glæder mig utrolig meget til at give den alt, hvad den kan trække, sammen med Sang Hoon,« siger Christoffer Brink.

Læs også: København får sin første tatar-biks

Hvis man tager med, får men en unik gourmetaften i drivhuset - omringet af træer, planter og udsigt til søen, hvor Degeimbre og Brink skiftevis vil sende deres retter ud, og selvom grøntsagerne klart spiller hovedrollen, så bliver der også serveret udsøgte råvarer fra dyreriget i løbet af aftenen.

For at understøtte det særlige arrangement har Gemyse også et joker i ærmet - nemlig en topdygtig, men hemmelig restaurantchef fra branchen, som først bliver afsløret på selve aftenen, men der er garanti for, at vedkommende giver den gas på vinsiden.

Hvad: Tostjernet belgier gæstekok på Gemyse i Tivoli
Hvor: Gemyse i Tivoli, Vesterbrogade 3, 1630 København V
Hvornår: Mandag d. 21. august kl. 18.00
Hvor meget: 1650 kr. inklusiv aperitif, snacks, menu, vinemenu, kaffe, sødt og vand
Hvordan: Fang billet her

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

AOK Tjenester