Specificer søgning

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Foto: HANDOUT

Se hvor meget Michelin-restauranterne tjener

Tjener verdens bedste restaurant egentlig penge? Find svaret her.
Foto: PR

Skodsborg lokker med sydlandsk grill-terrasse

Tag på landet lige udenfor København og nyd en penthouse barbecue
Relæ i Jægersborggade er landets eneste Michelin-restaurant med et økologisk guldmærke. Foto: Liselotte Sabroe

Spis økologisk: Guide til 22 restauranter, caféer og barer

Der findes dem, der går op i økologi. Og så findes der dem, der lever og ånder for det. Se her, hvor du spise og drikke på økologisk vis.
Foto: Ikke oplyst

Kreativ sommerkebab på Bakken i Kødbyen

Bakken i Kødbyen har allieret sig med kendt, engelsk kok, og er klar med sommergrill.
Foto: Claus Bjørn Larsen

Guide: Her finder du frozen yoghurt i København

Varmegraderne eksploderer i disse dage, og hvad er mere fristende end at forkæle smagsløgene med en omgang frozen yoghurt is?
Madanmeldelse på Retour Steak Vesterbro. Foto: Linda Kastrup

Oubæk slår til igen: Åbner i Kødbyen

Bearnaise-konge, bistro-greve, restaurant-entreprenør. Kær kok har mange navne, og efter sommeren er Rasmus Oubæk og Co. klar med ny, stor restaurant.
Foto: Martin Sylvest Andersen

Bistro-chok: Bearnaisekongen lukker populært spisested

Først den gode nyhed, så den dårlige. I går kunne vi skrive, at Rasmus Oubæk åbner nyt i Kødbyen, men i stilhed er et andet hjertebarn lukket.
Hein-familiens Karriere Bar i Københavns kødby var en spektakulær fusion af kunst, cocktails, mad og fest. Foto: Liselotte Sabroe

Kødbyens første darling er lukket

De var blandt de første til at gøre Kødbyen til Københavns hippeste område. Se hvilket sted, der har serveret sin sidste cocktail.
Der er fuld knald på den uformelle sommerstemning hos pop-up baren Riga. Foto: PR

Nyd sommeren på Vesterbros nye pop-up bar

På Lithauens Plads er en bar poppet op med tjekkiske fadøl, simple madanretninger og kulørte lamper.
Foto: Ikke oplyst

Ny foodtruck serverer seje sild og snapsecocktails

Torvehallerne er for alvor ved at finde ud af de faste rammer. Pladsen mellem de to haller har nu fået en ny, farvestrålende beboer.
Foto: PR

Skulle det være en is med brændt kartoffel?

Ny pop-up isbutik i Torvehallerne sælger is med ægte, danske råvarer. Kartoffel, havre og vild skovmærke er bare nogle af varianterne.
Foto: Mia Lundholm

Guide: De 6 picnickurve

Føj til favoritter
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Sommer i København er, når vejret tillader det, lig med hygge og god mad i byens grønne åndehuller. Vi guider til 6 steder, som pakker picnickurven for dig.
Foto: Rasmus Kramer Schou

Byens Bedste-vinder flytter til Bornholm

Først kom bornholmerne til København. Nu flytter cremen af København så den anden vej. Se her, hvem der rykker teltpælene op.
Foto: Torkil Adsersen

Her er programmet til Copenhagen Cooking

Spis i topkokkenes private hjem, lav syltetøj i et brombærkrat og smag på de kongelige.
Foto: Malte Kristiansen

Michelin-kok åbner 1000 kvm stort pizzabageri

Christian Puglisi åbner 1000kvm kombineret restaurant/bageri på Nørrebro. Det er tid til at tæmme pizzaen.
Foto: Christian Liliendahl

Newyorkerne gider ikke Claus Meyer

Det nordiske køkken har taget verden med storm, men indbyggerne i "The Big Apple" er ikke imponerede.

AOK Tjenester