Foto: Ikke oplyst

De 5 med påskefrokost

Var det ikke noget med Jesus, der startede med at ride på et æsel og endte på et kors? Jo, men det er også en af årets mest klassiske frokosthøjtider.
Foto: PR foto
Shopping | 11/04/14

Oplev det største FindersKeepers-marked i påskeferien

Det populære tøj- og designmarked FindersKeepers med unikke designs fra upcoming designere og lækre secondhand-varer fra private.
Tivoli slår snart portene op til endnu en sæson. Her Rasmus Klump og hans nye ven Gardneren ved Rasmus Klumps nye hus. Foto: Jonas Skovbjerg Fogh
Byliv | 09/04/14

Tivoli: Forlystelsesparken der aldrig bliver færdig

Opskriften på Tivolis succes kan blandt andet være, at haven hele tiden tager sig selv op til revision. Nu åbner forlystelsesparken for havens 171. sommersæson – blandt andet med nyrenoveret rutsjebane og et splinternyt Rasmus Klump-univers.
BMINTERN - ccc Foto: Ikke oplyst
For børn | 11/04/14

Børnene fra »Detektiverne«: Det skal vi lave i ferien

Filmen »Detektiverne« handler om tre børn, som danner et detektivbureau og ønsker at gøre verden til et bedre sted. Vi har talt med de tre hovedrolleindehavere om, hvad de skal lave i deres påskeferie.
Oplev bl.a. Pixar-klassikeren "Op" i Cinemateket. Foto: DISNEY / PIXAR / HO
Film | 08/04/14

Se verdens bedste børnefilm i påskeferien

Cinemateket har samlet en række børnefilmsklassikere, som kan tiltrække både store og små i påskeferien.
»Rio 2« er et farvestrålende festfyrværkeri af en film, som det er svært ikke at blive i godt humør af. Læs hele anmeldelsen her Foto: PR-Foto
Film | 10/04/14

Den store guide til påskens film

Når påskeferien nærmer sig, er det også højsæson for filmpremierer. Få overblikket over, hvilke film der går i biografen, og hvor mange stjerner Berlingskes anmeldere har strøet ud over dem.
Fra filmen 'Noah'. Foto: PR
Film | 01/04/14

Anbefalinger: De 7 film du skal se i april

April byder på mange spændende filmpremierer. Vi har fundet 7, du ikke må misse.

AOK Tjenester