Omtale
Føj til favoritter Del Send
Overnatning | 15/10/07

Radisson Blu Falconer Hotel & Conference Center

  • Foto: Gitte Sofie Hansen Foto: Gitte Sofie Hansen
Byens store konferencehotel, der har 166 værelser med bad, telefon, tv, radio, minibar, hårtørrer og buksepresse. Der er bar, motionscenter, røgfri værelser og værelser til handicappede. Restaurant Backstage har dansk og internationalt køkken.
Radisson SAS Falconer Hotel er svaret, når den store konference skal søsættes. Hotellet er et typisk konferencehotel med alle tilhørende faciliteter.

Hotellet har 166 værelser, og de er indrettet i tre forskellige stilarter alt efter temperament:

Scandinavisk, orientalsk eller art deco. Uanset stilart har alle værelser eget bad, telefon, tv, radio, minibar, hårtørrer og buksepresse. Falconer Hotel har også røgfri værelser og værelser indrettet specielt til handicappede.

Restaurant Backstage, hvilket hentyder til Frederiksbergs mange teatre, er en restaurant med vægten lagt på det danske og det internationale, og ligger i eksotiske omgivelser omgivet af palmer og søer. Det samme er hotellets bar, der er en del af restauranten.

For gæster med hang til at røre sig har hotellet eget fitness- og motionscenter med sauna, jacuzzi, solarium og massage.

Selve konferencecentret kan klare arrangementer med op til 2.500 deltagere.


Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.