Omtale
Føj til favoritter Del Send
Overnatning | 15/10/07

Palace Hotel

  • Palace Hotel. Rådhuspladsen. København. Foto: PR-fotoPalace Hotel. Rådhuspladsen. København. Foto: PR-foto
Hotellet har 162 værelser, alle med bad og toilet og 40 værelser med balkon. Alle værelser har telefon, tv, radio, buksepresse, minibar og pengeskab. Der er også suiter, røgfri værelser, bar og restaurant - Prisen er i top.
Vil man bo midt i byen, og penge ikke noget problem, er der kun en løsning: Palace Hotel på Rådhuspladsen med de fire stjerner, der er i samme klasse som Imperial, Phoenix, Grand, Sofie Amalie, Admiral Hotel, m.fl. Her er der ikke sparet på noget, og prisen er derefter. Næste gang du kommer forbi, så tag et kig ind i den gamle smukke lobby.

Palace Hotel har 162 værelser, alle med bad og toilet og 40 værelser med egen balkon og udsigt over Rådhuspladsen. Alle værelser har telefon, tv, radio, buksepresse, minibar og pengeskab. Værelserne er for nylig blevet delt op i en række specielle kategorier afhængig af faciliteter - ring og hør nærmere.

Restauranten i Palace ligger i stuen sammen med stedets cocktailbar, som man kan gå ind på direkte fra gaden.

Palace Hotel har i alt fem konference-rum med dertil hørende faciliteter, og desuden tilbyder man massage. Hotellet har naturligvis også både suiter og røgfri værelser.

Henrik Lange

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.