Omtale
Føj til favoritter Del Send
Overnatning | 14/05/14

Kurhotel Skodsborg - Spa

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Oplev en spa i luksusklassen og nyd den skønne beliggenhed.

Beliggenheden er en af de smukkeste nord for København, og selve Kurhotel Skodsborgs bygninger er også en fryd for øjet.

Kurhotellet ligger mellem Øresund og skoven, direkte op til Dyrehaven og er alligevel kun 20 minutter i bil fra Københavns centrum.

Spa i verdensklasse

Skodsborg Spa & Fitness bygger deres spafilosofi på grundlæggeren, læge Carl Ottosens, principper om det sunde liv: Lys, luft, vand, kost, motion og hvile. Carl Ottosen grundlagde kurhotellet i 1898, og kurhotellets faguddannede behandlere har i dag udviklet hans principper til tidssvarende og effektive behandlinger.

I Skodsborg Spa & Fitness finder du blandt andet en hydrospa på 100 m2 med grotte og massagedyser, outdoor Jacuzzi, Soft sauna, Hot sauna, saltgrotte, dampbad, den helt unikke Spa Rain samt svømmebassin på 21 meter. Og en skøn Relax Lounge, hvor der bliver serveret vand, te og frisk frugt.

Når du gæster Skodsborg Spa & Fitness har du – udover det almindelige træningscenter - også muligheden for at deltage i deres mange holdaktiviteter, for eksempel cykling, TRX-træning og yoga.

Kurhotel Skodsborg er et nutidigt hotel med unikke, veldesignede spa- og fitnessfaciliteter, topmoderne møde- og konferencelokaler samt café og den elegante restaurant The Lobby.

Kurhotel Skodsborg har desuden 85 hotelværelser til rådighed.

Brugeromtale
Oprettet af: Kurhotel Skodsborg 1. aug 2013
Senest redigeret af Kurhotel Skodsborg 30. apr 2014
 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.