Omtale
Føj til favoritter Del Send
Overnatning | 15/10/07

Hotel Fox

  • hotel fox Foto: Bjarke Ørstedhotel fox Foto: Bjarke Ørsted
Det tidligere Park Hotel på Jarmers Plads er med 21 internationale kunstneres hjælp forvandlet til Hotel Fox med alt, hvad dertil hører af super hipt design og fornyelse, som den rejsevante og trendy turist kan indlogere sig på. Og så ligger det kun 300 meter fra Rådhuspladsen og i nærheden af latinerkvarteret.
Det tidligere Park Hotel på Jarmers Plads er i løbet af foråret 2005 forvandlet til Hotel Fox med alt, hvad dertil hører af super hipt design og fornyelse, som den rejsevante og trendy turist kan indlogere sig på.

Design
Hotellet hyrede nemlig 21 internationale kunstnere inden for grafisk design, illustration og kunst og gav dem frie hænder til at re-dekorere de i alt 61 hotelværelser. Det alternative urban lifestyle design gælder både tapeter, tæpper, møbler og lamper - derfor er alle værelserne forskellige.

Beliggenhed
Den centrale beliggenhed 300 meter fra Rådhuspladsen understreger hotellets designmæssige ønske om at være dér, hvor tingene sker, og skulle du få lyst at prøve noget andet end den obligatoriske shoppingtur på Strøget, så ligger latinerkvarteret lige rundt om hjørnet med sine mange små specielforretninger og cafeer.

Fredag og lørdag kan man få sin suhitrang stillet samtidig med man sipper cocktails. Se mere her.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.