Omtale
Føj til favoritter Del Send
Overnatning | 29/04/14

Hotel d'Angleterre

  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: Erik Refner Foto: Erik Refner
  12  
"Den Hvide Dame" er hovedstadens mest ikoniske luksushotel.

Hotel d’Angleterre blev etableret i 1755 og er som legendarisk københavnsk institution berømt for sin elegance, luksus og stil. Hotellet har været under forvandling og er med udgangspunkt i stedets rige historie blevet relanceret som et revitaliseret grand palais.

Inspireret af stedets traditioner og med et lyst og elegant udtryk, blev Hotel d’Angleterre genåbnet 1. maj 2013 som en ny og unik oplevelse i byens hjerte. Hver kvadratmeter er blevet gennemrenoveret i en klassisk stil, der afspejler stedets historie som et af verdens første luksushoteller, samt tilbyder det seneste indenfor den teknologiske udvikling. Særligt udvalgte medarbejdere med international baggrund tilbyder opmærksom, intuitiv og imødekommende service, der skræddersyes efter individuelle ønsker.

Efter renoveringen har d'Angleterre nydt stor international anerkendelse, og er blandet andre blevet udråbt som et af verdens bedste hoteller af anerkendte magasiner som Travel + Leisure og Condé Nast Traveller.

De rummelige og elegant udsmykkede suiter og værelser, på mellem 35 m2 og 250 m2, er indrettet individuelt, så de tilbyder klassisk komfort med et moderne strøg.

Hotelgæster og besøgende kan nyde det moderne fransk/nordiske køkken i hotellets restaurant og bar, Marchal samt på den stilfulde Champagnebar Balthazar.

Gennem årene er Hotel d*Angleterre også blevet berømt for sin overdådige bruncbuffet, hvor der både serveres østers, kammuslinger og ægte Champagne. Prisskiltet følger dog også ingredienslisten og ringer ind omkring de 500 kr. pr. næse.

Hotel d’Angleterre tilbyder perfekte forhold for forretningsmøder, produktlanceringer, private selskaber og drømmebryllupper samt intimt indrettede lokaler for private selskaber. Større begivenheder finder sted i de traditionsrige selskabslokaler som Palmehaven og Louis XVI, hvor der er plads til mere end 300 gæster. Begivenhederne planlægges og eksekveres af et dedikeret og specialiseret event team, hvis opgave det er at sikre fuldendte, skræddersyede og mindeværdige oplevelser.

Det luksuriøse Amazing Space d´Angleterre tilbyder private behandlingsrum, og hotellet har ligeledes en indendørs swimmingpool.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.