Omtale
Føj til favoritter Del Send
Overnatning | 23/07/13

Hotel d'Angleterre

Hotel d'Angleterre

Kongens Nytorv 34
1022 København K

Åbningstider

dagligt døgnet rundt

Kontakt

33 12 00 95
 
Brugerne mener
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Type

Hoteller

 

 

 

  • Foto: Ikke oplyst
  • Foto: Erik Refner Foto: Erik Refner
  12  
Brugeromtale

Om Hotel d’Angleterre
Hotel d’Angleterre blev etableret i 1755 og er som legendarisk københavnsk institution berømt for sin elegance, luksus og stil. Hotellet har været under forvandling og er med udgangspunkt i stedets rige historie blevet relanceret som et revitaliseret grand palais.

Det nye Hotel d’Angleterre
Inspireret af stedets traditioner og med et lyst og elegant udtryk, er Hotel d’Angleterre genåbnet 1. maj 2013 som en ny og unik oplevelse i byens hjerte. Hver kvadratmeter er blevet gennemrenoveret i en klassisk stil, der afspejler stedets historie som et af verdens første luksushoteller, samt tilbyder det seneste indenfor den teknologiske udvikling. Særligt udvalgte medarbejdere med international baggrund tilbyder opmærksom, intuitiv og imødekommende service, der skræddersyes efter individuelle ønsker.

Features
De rummelige og elegant udsmykkede suiter og værelser, på mellem 35 m2 og 250 m2, er indrettet individuelt, så de tilbyder klassisk komfort med et moderne strøg.
Hotelgæster og besøgende kan nyde det moderne fransk/nordiske køkken i hotellets restaurant og bar, Marchal samt på den stilfulde Champagnebar Balthazar.
Desuden er der et fuldt udstyret fitnesscenter.

Events
Hotel d’Angleterre tilbyder de ultimative forhold for forretningsmøder, produktlanceringer, private selskaber og drømmebryllupper samt intimt indrettede lokaler for private selskaber. Større begivenheder finder sted i de traditionsrige selskabslokaler som Palmehaven og Louis XVI, hvor der er plads til mere end 300 gæster. Begivenhederne planlægges og eksekveres af et dedikeret og specialiseret eventteam, hvis opgave det er at sikre fuldendte, skræddersyede og mindeværdige oplevelser.

Spa
Det luksuriøse Amazing Space d´Angleterre tilbyder private behandlingsrum, og hotellet får ligeledes en swimmingpool.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Få Berlingske fre-, lør- og søndag i 3 måneder for 199 kr. pr. md. Samlet engangspris 597 kr. Abonnementet fortsætter til normalpris, indtil det opsiges.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: AOK.dk
Byliv | 08/04/14

Hvem skal nomineres til Byens Bedste 2014?

Årets kategorier ligger klar, men hvem fortjener en nominering? Giv dit bud, og vind fede præmier.

AOK Tjenester