Omtale
Føj til favoritter Del Send
Overnatning | 15/10/07

Adina Apartment Hotel Copenhagen

  • Foto: Ikke oplyst
Konceptet bag et lejlighedshotel er, at du har mulighed for at ordne hjemlige gøremål som madlavning og tøjvask, samtidig med at du kan nyde godt af hotelservicen. Ved Langelinie ligger den australske hotelkæde Togas første danske af slagsen: Firstjernet og med udsigt over Øresund.

Værelserne
De 128 hotellejligheder fordeler sig på 1 eller 2 værelses lejligheder med badeværelse og køkken. Vaskemaskine og tørretumbler er også fast inventar i lejlighederne ligesom tv og internetforbindelse.

Faciliteterne
På hotellets øvrige område kan du slappe af med en svømmetur i poolen eller en god gang træning til at klare forretningshjernen efter en travl dag. Har du børn med, sørger hotellet i øvrigt gerne for, at poderne bliver passet, mens du ordner, hvad du skal. En bistro og en konferencesal med plads til 85 personer er også at finde på hotellet.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.