Omtale
Føj til favoritter Del Send
Overnatning | 15/10/07

71 Nyhavn Hotel

I 1971 gik håndværkerne i gang med at omdanne det gamle "Suhr" pakhus fra 1804 for enden af Nyhavn til et moderne Hotel, og resultatet er 71 Nyhavn Hotel. I Maj 2001 udvidede hotellet med indragelsen af endnu et pakhus, så der nu både er kommet et antal nye værelser, en ny lobby, en større restaurant, en cafe/lounge og et konferencelokale til.

I de gamle pakhus har man trods omdannelsen til hotel, bevaret en stor del af bygningens oprindelige kendetegn og de gamle bjælker under loftet er noget af det der først fanger hotelgæstens opmærksomhed. Kigger man bagefter ud af vinduet vil man fra de fleste værelser kunne nyde havneudsigten.

I kælderen ligger restaurant Pakhuskælderen, der er en anerkendt gå ind fra gaden-restaurant. Den har lukket alle søn- og helligdage.

Hotellet er mest for folk med pengepungen i orden, men de får så til gengæld også et sted at overnatte, der kun ligger få minutters gang fra Kgs. Nytorv og Det Kongelige Teater.

Alle værelser har Internet, buksepresse, minibar, telefon, hårtørrer.

Henrik Lange

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.