Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 28/03/12

ZOO Bar indbyder til fest med fri bar

  • Foto: Ikke oplyst Foto:
  • Foto: Ikke oplyst Foto:
  12  
Torsdag aften er der reception på ZOO Bar med gratis cocktails, bobler og øl. Anledningen er nye kræfter i køkkenet med erfaring fra det danske kokkelandshold.

...
ZOO Bars to nye kokke har en fortid på danske michelinrestauranter og erfaringer fra det danske kokkelandshold. Og nu har de kreeret et nyt menukort, som vil bringe dét håndværk ind på den populære Kbh. K-bar - uden at priserne ryger i vejret.

Det fejrer ZOO Bar med en stor reception torsdag aften kl. 20, hvor de giver smagsprøver fra det nye kort. Og bare rolig, ZOO-burgeren er der stadig i uændret topform, men suppleret med nye ting. Eksempelvis en tunet hotdog med oksepølse, Carl Johan-remoulade og trøffelpulver. Noget fint fint, og samtidig lidt street, lige som ZOO Bar.

Masser af smagsprøver
Udover en rundtur i det nye menukort deler ZOO Bar også gratis cocktails, bobler og Heineken ud. Og der bliver også delt smagsprøver ud i dj-pulten: Kl. 22 spiller Lulu Rouge et dj-sæt, som sandsynligvis kommer til at indeholde godbidder fra deres kommende album (nummer to), som de i øjeblikket er i fuld sving med i studiet.

Der varmes op af Rasmus Backhaus bag pulten, og efter Lulu Rouge tager Anders Rømer sig af dansegulvet resten af natten.

Hvordan kommer du med?
For at komme med til receptionen, skal du gå ind på facebook og like ZOO Bar (den Officielle). Ganske simpelt. Og så er der fest under byens største discokugle.

De to nye kokke på ZOO Bar hedder Jeppe Graa og Henrik Junker fra MadSynergi.dk

Hvad: Reception på ZOO Bar
Hvor: Zoo Bar
Hvornår: Torsdag 29. marts fra kl. 20

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register