Omtale
Føj til favoritter Del Send
Natteliv | 15/10/07

Woodstock

Værtshuset er både for morgenfriske og natteravne. Her drikkes øl og spilles backgammon. Kl. 9.00 er der morgenbrød i baren og til frokost serveres smørrebrød. Stedet er et af de ældste i fristaden, og besøges af både christianitter og folk udefra.
I fristaden Christianias centrum, for enden af "Pusher Street", ligger Woodstock. Både et sted for de morgenfriske og natteravnene. På hverdage er det mest de lokale som holder til på Woodstock, hvor verdenssituationen diskuteres over flere øl og eventuelt et spil backgammon. Fra klokken 9.00 er der morgenbrød i baren, og ved middagstide skiftes menuen ud med smørrebrød. Og i weekenden er Woodstock et velbesøgt sted af unge handlende i "Pusher Street" og andre forbipasserende, der trænger til noget øl eller spiritus.

Woodstock er opkaldt efter musikfestivalen "Woodstock", som samlede flere tusind hippier om det fælles budskab "peace, love and harmony" i slutningen af 60'erne i USA. Og stedet er et af de ældste på Christiania. Hippie-dagene har ej heller forladt den festlige farverige barak.

Marie Riegels

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.